Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneğinde tartışma atölyesi başladı
Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği her hafta farklı bir başlığın tartışıldığı atölye çalışmalarına başladı. Kadınlar bu haftaki atölyede çocuk istismarını konuştu.

Ankara Mamak'ta bulunan Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği tartışma atölyelerine başladı. Yaklaşık bir buçuk ay sürecek atölyelerin ilk başlığı “Çocuk istismarı ve yapılması gerekenler” oldu. Her Çarşamba başka bir başlığın tartışılacağı atölyede kadınlar sunum üzerinden tartışmalar yürütüyor. Atölye çalışmaları, dernekteki kadınların uzun zamandır okuma ve tartışmalar yapmak istemesiyle başlamıştı. Kadınlar atölye isteklerini “Derneğe sadece vakit geçirmek için değil, daha güzel bir hayatı kurabilmek için geliyoruz. Bizi burada bir araya getirenin ne olduğunu anlamak istiyoruz” şeklinde ifade ediyorlar.

Bu haftaki atölyede istismar sonrası yapılacakları bilmenin öneminin büyük olduğu ama asıl meselenin istismarın önlenmesi için yapılması gerekenler olduğu vurgulandı. Atölye, çalışan kadınların da tartışmalara katılım sağlayabilmesi için pazar günleri tekrarlanacak.

İlgili haberler
GÜNÜN LAFI: Tuzluçayırlı kadınlardan

Doğru söze ne denir: Özgür olmak isteyen kadın evde durur mu? Hadi çık çık, dışarı çık...

GÜNÜN DAYANIŞMASI: Tuzluçayır Kadınları Dayanışma...

Tuzluçayırlı kadınlar dayanışma aşuresinde buluştu. “Her bir malzemesini bir başkasının kattığı aşur...

Tuzluçayırlı kadınlardan sağlık paneli

Tuzluçayırlı kadınlar, kanser, korunma yolları ve erken teşhis ile sağlık alanında yaşanan sorunlar...