Sürekli taciz ettiği eski eşine kezzaplı saldırıda bulundu
Asiye Güzel, evliliği boyunca şiddete maruz kaldı, boşandı. Eski eşin tacizleri devam etti, koruma kararı aldırdı olmadı, Antalya’ya taşındı. Bu sabah eski eşinin kezaplı saldırısına uğradı.

Antalya’da, otobüs şoförü 53 yaşındaki Bünyamin Bardakçı, 2 yıl önce boşandığı 45 yaşındaki Asiye Güzel’in yüzüne kezzap attı. Ağır yaralanan Güzel tedaviye alındı. İddiaya göre Bünyamin Bardakçı, saldırıyla Asiye Güzel’in ikinci evliliğini yapması nedeniyle gerçekleştirmiş.

Saldırı sabah 07.30 sıralarında Muratpaşa Sedir Mahallesi’nde meydana geldi. Konya’da yaşayan otobüs şoförü Bünyamin Bardakçı ve Asiye Güzel, anlaşamadıkları için 2 yıl önce ayrıldı. Sürekli şiddet gördüğü için ayrılan 3 çocuk annesi Asiye Güzel, boşandıktan sonra Antalya’nın Alanya ilçesine taşındı.

Bir turizm tesisinde çalışmaya başlayan Asiye Güzel, eski eşi tarafından taciz edilmeye devam etti. Defalarca eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırtan Asiye Güzel, bir süre önce yeniden evlendi. Bünyamin Bardakçı ise geçen hafta Konya’dan Antalya’ya gelrek Asiye Güzel’in ev adresini buldu. Bu sabah sokağa gelerek, beklemeye başlayan Bünyamin Bardakçı, işe gitmek için evden çıkan eski eşine arkadan yaklaşıp, yüzüne kezzap attı. Ardından kaçtı.

YÜZÜ VE GÖĞÜS BÖLGESİ YANDI, DURUMU AĞIR

Yüzünün büyük bir kısmı yanan Asiye Güzel’in çığlıklarını duyanlar yardımına koştu. Mahalle sakinlerinin haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve polise ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Güzel, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülerek tedaviye alındı.Yüzünün yanı sıra kezzabın etkisiyle üzerindeki giysileri eriyen ve göğüs bölgesinde de yanıklar oluşan Asiye Güzel’in durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan Bünyamin Bardakçı daha sonra polise teslim oldu.

Olay sonrası, olayın yaşandığı sokak

SABAH 7’Yİ 10 GEÇE BİR KADININ ÇIĞLIĞIYLA UYANDIK

Aynı mahallede yaşayan ve olaya tanık olan bir kadın ise yaşananları Ekmek ve Gül'e şöyle aktardı:

Saat tam 7’yi 10 geçe bir kadının bütün mahalleyi inleten çığlıklarıyla uyandım, uyandık... Kadın yolun tam ortasına oturmuş acı acı bağırıyordu. Biz de balkonlardan, camlardan onun acı içinde kıvranmasını izledik bir süre. O saatte açık olan 2 dükkan sahibi su dolu kovalarla geldiler kadının yanına, başından aşağı su döktüler defalarca. Dakikalarca kezzap aktı zavallının vücudundan suyla. Kadının kıyafetleri üzerinde parça parça eriyip dökülüyordu. Yüzü bembeyazdı, kadının boynunda da kan... Adamlardan birinin ‘Allah rızası için çabuk gelin kezzap attılar yüzüne’ dediğini duydum. Bir kız koşarak geldi uzaktan ‘Anne noldu diye bağırarak, babam mı anne?’ dedi. ‘Emin misin?’
Bir insan Allah’ın verdiği bir cana zulmetme hakkını nasıl bulabilir kendinde? Boşanmışsınız, kaçmış senden kadın belli ki. Neyin öfkesi bu? Ömrünün sonuna kadar bir insana acı çektirmek nasıl bir fayda sağlayacak sana? O döktüğün kezzap asfalt yolları ne hale getirmiş bir bak! Senin zulmünün izleri bunlar dön bak! Bu yolları bu hale getiren o zavallı kadının yüzünü ne hale getirdi kim bilir... En son ambulansa binerken gözleri görmüyordu... İnsanlığım acıyor... Yazıklar olsun sana insanoğlu...Yazık....


İlgili haberler
Bir kadın cinayetinin ardı

Hatice, koruma kararı dilekçesi çantasındayken kocasının bıçakla üzerine yürümesiyle camdan atılmış...

Eski eş şiddeti ve tehdidine maruz kalan kadın ada...

Evliliği boyunca kızı ile birlikte kocasının şiddetine maruz kalan Durgül Yazıcıoğlu anlattı. Durgül...

Kadınlardan Sağlık Bakanlığına çağrı: Berfin için...

İskenderun’da bir erkeğin asitli saldırısında yüzü tamamen yanan Berfin Özek’e ilişkin başlatılan ka...