Mekan sahibi darbetti, polis şikayetten vazgeçirmeye çalıştı
Gittiği bir barda mekan sahibi tarafından demir sopalarla darbedilen Didem Okay olayı sosyal medyada anlattı: “Polisler suç duyurusunda bulunmamamız için kağıt imzalatmaya çalıştılar.”

Didem Okay olayı twitter hesabından paylaştı. Dün akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla gittiği, İstanbul Beyoğlu Bekar Sokakta bulunan U2 Irish Bar’da mekan sahibi tarafından darp edildiğini söyleyen Okay, metal sopayla dakikalarca dövüldüğünü belirtti.

Okay olayı şöyle anlattı: “Erkek arkadaşımla gittiğim U2 Irish Pub’ta iki İrlandalı ve mekan sahibiyle sohbet ediyorduk. İrlandalılar mekandan ayrıldıktan sonra mekan sahibi bizi sevmediğini söyledi. Öncesinde gülüp eğleniyorduk. Biz de ‘tamam bira bitsin gideceğiz’ dedik. Adam dışarı çıkıp demir çubuk alıp önce erkek arkadaşıma sonra bana saldırdı. Mekan 6-7 metrekare, kapıyı kapattı ve bizi dövdü. Erkek arkadaşımın burnu kırıldı her yeri kan içindeyken sürünerek dışarı çıkıp Dokuzaltı Bar’dakilerden yardım istedim. Onlar sayesinde kurtulduk. Ancak yine biri gelip bu adamı şikayet edersem tekrar dayak yiyeceğimi söyledi. Ben anında 155 ve 112’yi aradım. 6-7 tane sivil polis çok geçmeden geldi. Polislere adama bir şey yapmaları konusunda yalvardım ama onun yerine bize suç duyurusunda bulunmamamız için kağıt imzalatmaya çalıştılar. Kabul etmeyince de ambulansa bindirip Amerikan Hastanesine gönderdiler. Hastanede de polis yoktu. Olay budur.”

Sosyal medyada gündeme gelen olay üzerine bazı kullanıcılar Didem Okay’ı suçlamaya çalışsa da Okay, olayı inandırıcı bulmayan ya da kendisini suçlu görenlere şöyle yanıt verdi: “Şiddete uğramama sebep arayanlar için ortada bir sebep yok. Ben bilmiyorum en azından, bunu bana değil o aşağılık adama sorun.”





İlgili haberler
Minibüste şortlu kadını darbeden saldırgan serbest...

Ramazanda şort giydiği bahanesiyle Melisa Sağlam’a saldıran Ercan Kızılateş tutuklama istemiyle sevk...

Çok mu oluyoruz, dört kadın laflayıp bira içerek!

1 erkek, 3 kadını; ben de oturunca dört kadını taciz edebiliyor. O oturmaya devam ettikçe onu görmez...

Plajda bira içen kadınlara güvenlik tacizi ve para...

Zonguldak’ta halk plajına giden iki kadın bira içtikleri gerekçesiyle güvenlik görevlisinin sözlü ta...