Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği binlerce imzayı Meclise gönderdi
Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği, çocuk istismarının önlenmesi için topladığı 4 bin imzayı Meclise gönderdi.

“Çocuk İstismarını Aklatmayacağız” sloganıyla 1 aydır imza kampanyası sürdüren Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği kampanyayı noktalayarak topladıkları 4 bin imzayı TBMM Çocuk Hakları Komisyonuna gönderdi. Başta Derince olmak üzere Kocaeli’nin İzmit ve Körfez gibi ilçelerinde kapı kapı gezerek, pazar yerlerine açtıkları stantlarla imza toplayan Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği üyesi kadınlar, yaptıkları basın açıklaması sonrası imzaları TBMM’ye postaladı.

Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneğinde bir basın açıklamasını Dernek Başkanı Fatma Şahin, topladıkları imzaların takipçisi olacaklarını ifade etti. Şahin Komisyonda yer alan vekillere seslenerek, “Çocuk istismarı insanlık suçudur. Bu suça sessiz kalmak da suçtur. Çocuklarımızın geleceği, güvenli bir yaşam sürmeleri için komisyonunuzun çalışmalarının bütün çocukların sorumluluğunu taşıdığı bilinciyle hareket etmesini talep ediyoruz” dedi. Açıklamanın ardından imzalar TBMM’ye postalandı.

İlgili haberler
Kocaelili kadınlar istismara karşı ev ev dolaşıyor

Kocaeli’de Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği’nin çocuk istismarına karşı “Meclis acil önlem alsın...

EMEP’ten kampanya: Çocuk istismarını aklatmayacağı...

‘Çocuk İstismarını Aklatmayacağız’ diyerek ülke genelinde kampanya başlatan EMEP, hükümetin hadım, i...

İl il ‘Çocuk İstismarını Aklatmayacağız’ Kampanyas...

Türkiye’nin bir çok ilinde çocuk istismarına karşı ‘Çocuk İstismarını Aklatmayacağız’ diyerek kampan...