Fatih Tezcan bu sefer de e-posta ile tehdit etti: Röportajı geri çek
Ekmek ve Gül’e verdiği röportaj sonrası e-posta yoluyla eski eşi Güzin Bilgi’yi tehdit eden Fatih Tezcan, Bilgi’den röportajı geri çekmesini istedi.

Eski eşi Güzin Bilgi hakkında sosyal medyadan bazı iddialarda bulunan Fatih Tezcan’a cevap olarak Sevda Karaca ile röportaj yapan Güzin Bilgi, Tezcan tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Tezcan’ın röportajın geri çekilmesini istediğini ve kendisini tehdit ettiğini söyleyen Bilgi, konuya dair şu açıklama yaptı:

Araştırmacı Gazeteci, Yazar Fatih Tezcan’ın kendi resmi sosyal medya hesabından şahsımı hedef alan ve aile mahremiyetimizi kamuoyuna açık bir platformda paylaşımlar yaparak ihlal ettikten sonra bununla ilgili cevap hakkımı kullanabilmem için Gazeteci Sevda Karaca ile yaptığımız röportajı geri çekmem için Fatih Tezcan tarafından hakaret ve tehdit içerikli uyarı niteliğinde bir iletinin e-mailime yollandığını fark ettiğimi açıklama gereğini duyuyorum. Fatih Tezcan bunu yaparak yine 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca tedbire muhalefet eylemini gerçekleştirmiştir.

Fatih Tezcan’ın ‘Bir baba yine kendisine çocuklarını göstermeyen anneyi öldürürse, devlet bu konuda ne diyecektir’ diyerek öldürmekle tehdit ettiği Güzin Bilgi, Sevda Karaca ile yaptığı röportajda hem yaşananların aslını anlatmış hem de devlete bazı sorular yöneltmişti.
“Fatih Tezcan’ın tehdit ettiği eski eşi: Anneliğimi yandaş olup olmadığım mı belirleyecek?”

İlgili haberler
Aile Bakanının şiddetle mücadelesinde yeni bir şey...

Elektronik kelepçe, kadın konukevleri, kadın izleme merkezleri... Daha önce de gündeme gelen bu uygu...

Mağdur Hakları Yasa Tasarısı kadınları ‘mağdur’ ed...

“Mağdur Hakları Yasa tasarısı kadınların şiddetten uzaklaşmasını ve güçlenmesini değil ailenin korun...

Mağdur yasasından maraz doğmadan....

Yasa yapmak yetmez, ‘çok yasa çıkarmış olmakla’ övünmek yetmez! Biz kadınlar göstermelik yasaların k...