Cezaevinden çıkan erkek kadına ve çocuğa istismarda bulundu
Bir süre önce cezaevinden çıkan İsmail Tekin, Hakkari’de 15 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Tekin, 85 yaşındaki N.D. adlı kadına da cinsel tacizde bulundu.

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki cezaevinden bir süre önce çıkan İsmail Tekin (40), geldiği Hakkari’de 15 yaşındaki erkek çocuğu S.K.’ye cinsel istismarda, 85 yaşındaki N.D. adlı kadına da cinsel tacizde bulundu. Taciz üzerine bağıran kadın, saldırganın itmesiyle merdivenlerden düşerek yaralandı. Polisin takibi sonucu yakalanan zanlı tutuklandı. 

Olay, 9 Haziran’da meydana yaşandı. 7 yıldır Ağrı’da cezaevinde olan İsmail Tekin, 2 ay önce tahliye oldu. Memleketi Hakkari’ye gelen Tekin, 5 gün önce 15 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Bu olaydan 2 saat sonra da alışveriş yapan N.D. (85) adlı kadının yanına yaklaşarak yardım dağıtıldığını, kendisinin aldığını, isterse bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Tekin, bir binaya götürdüğü kadına tacizde bulundu. N.D.’nin bağırararak tepki göstermesi üzerine Tekin, kadını merdivenlerden itip kaçtı. Merdivenlerden düşen kadının ayağı kırıldı. Yaşlı kadın hastaneye kaldırılırken, Hakkari Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ise geniş çaplı soruşturma başlattı.

MOBESE KAMERALARI İNCELENDİ
Zanlı, düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgunun ardından Tekin adliyeye sevk edildi. Dün akşam adliyeye sevk edilen Tekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA


İlgili haberler
Çocuk istismarına ve kadın cinayetlerine göz yumma...

Ne Meclis gündemine getirilmesi beklenen çocuk istismarı faillerinin aklanmasına izin vereceğiz ne d...

GÜNÜN ÇAĞRISI: #İstismarıAffettirmeyeceğiz

Esenyalı Kadın Dayanışma Derneğinden kadınlar: ‘Çocuk istismarının affı olamaz, istismarı affettirme...

Eğitimci kadınlar kadın cinayetlerine ve çocuk ist...

Eğitim Sen Ankara 3 Nolu Şube üyesi kadınlar hazırladıkları video ile kadına yönelik şiddete ve kadı...