5 aylık hamile Sezen, Anıl Yolum isimli erkek tarafından öldürüldü
17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü, bebeğin babası Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklanarak katledildi. Fail ifadesinde kıskançlık bahanesini öne sürdü.

İzmir'in Konak ilçesinde, 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü, 3 aydır ayrı olduğu Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ünlü'nün bebeği de yaşamını yitirdi. Olay sonrası kaçan Anıl Yolum ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Güne bu haberle başlayan sosyal medya kullanıcılarının tepkilerinin ardından #AnılYolumTutuklansın ve #SezenÜnlü etiketi, sosyal medanın ilk sıralarına yükseldi.

Olay, saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Güney Mahallesi 1158 sokakta meydana geldi. 5 aylık hamile Sezen Ünlü, sokakta yürüdüğü sırada, arkasından gelen ve 3 aydır ayrı yaşadığı ve dini nikahlı olduğu Anıl Yolum tarafından bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Sezen Ünlü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü, kurtarılamadı. Sezen Ünlü'nün, vücuduna 16 bıçak darbesi aldığı, karnındaki çocuğun da öldüğü öğrenildi. Olaydan sonra kaçan fail kısa sürede yakalandı.  

BAHANESİ HAZIR

Sezen Ünlü'nün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürürken, failin cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
İstanbul Sözleşmesi, biz sağlık emekçileri için de...

Bandırma’dan sağlık emekçisi: Kadınların önemli bir dayanağı elinden alınıyor. İstanbul Sözleşmesi,...

İşçi kadınlardan İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılm...

Gersan’da kadın işçiler İstanbul Sözleşmesi’ni tartıştı: ‘Bu kadar kadın ölürken artık sinemeyiz.’

Erdoğan'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması: İş bit...

Erdoğan, İstanbul Sözleşmesi için "Biz kararımızı verdik, gireriz ve girdiğimiz gibi de çıkarız. Çık...