Sesin sesimizdir Deniz Ceylan!
Tüm kadınlara seslenerek eski eşinden gördüğü sistematik şiddeti anlatan ve ölüm tehditleri aldığı için ‘Beni yalnız bırakmayın’ diye çağrı yapan Deniz Ceylan’a kadınlar mesajları yolladı.

Samsun’da yaşayan Deniz Ceylan, Ekmek ve Gül’e bir mektup göndermiş bu mektupta eski eşi İlker Lazoğlu’nun kendisine evliliğinden bu yana şiddet uyguladığını, kendisini öldürmeye teşebbüs ettiğini ve hala ölüm tehditleri aldığını söylemişti. Ceylan kadınlara seslenmiş ve “Artık hiç uyuyamıyor, dışarı çıkamıyorum. Kimse ile görüşemiyorum ve çalışmam da mümkün değil. İyice yalnızlaştım. Kimsenin adresimi bilmesini istemiyorum. Çünkü herkesi tehdit ediyor adresimi ve telefonumu öğrenmeye çalışıyor. Çünkü biliyorlar ki İlker Lazoğlu beni illa öldürecek. Çünkü o biliyor, adalet erkeğin yanında. Bu mesele ben ölmeden kapanmayacak. Tüm kadınlara çağrı yapıyorum. Beni yalnız bırakmayın. Yanımda olun, destek verin. Ben ölmek değil yaşamak istiyorum! “ diyerek dayanışma çağrısı yapmıştı.

Dayanışma çağrısı yapan Ceylan’a yanıt gecikmemiş kadınlardan destek mesajları gelmişti. Dayanışma mesajlarına yenileri eklendi. Kocaeli’den kadınlar Ekmek ve Gül’e yolladıkları videolarla ‘Sesin sesimizdir, yalnız değilsin Deniz’ diyerek Ceylan’ın yanında olduklarını gösterdi.

İlgili haberler
Dayanışmanın gücüyle bir adım öteye

Teslim olmuş değiliz. Bunca kazanımımızdan vazgeçmek istemiyoruz çünkü. Kafamızı çevirip yok saymanı...

Ölmek değil yaşamak istiyorum

Uzaklaştırma kararına rağmen eski eşi tarafından defalarca şiddet gören ve ölümle tehdit edilen Deni...

GÜNÜN DAYANIŞMASI: ‘Dayanışma bizi yaşatacak Deniz...

Ekmek ve Gül aracılığıyla tüm kadınlara seslenerek ‘Beni yalnız bırakmayın’ diyen Deniz Ceylan’a yan...