Serap Avcı'yı 5 saat boyunca darp eden eski eşi kızını da kaçırdı
Serap Avcı, eski eşi B.E.'nin kendisine 5 saat boyunca şiddet uyguladıktan sonra kızını da alarak kaçtığını söyledi.

Kocaeli'de tedavi gördüğü hastanede sosyal medyadan paylaşımda bulunan Serap Avcı, eski eşi B.E.'nin kendisine 5 saat boyunca şiddet uyguladıktan sonra kızını da alarak kaçtığını söyledi. Polis, Avcı'nın şikayeti üzerine, B.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Gebze Kadın Platformu yaptığı yazılı açıklamada Serap Avcı’nın defalarca yaptığı başvuruların sonuçsuz kalmasına tepki gösterdi ve “Bir kişi daha eksilmeye tahamülümüz kalmadı. Caydırıcı yasaları hemen şimdi talep ediyoruz” dedi.

Kocaeli'de yaşayan, 1 çocuk annesi Serap Avcı, 2019 yılında boşandığı B.E. tarafından dövülerek, işkenceye maruz kaldığını söyledi. Avcı, tedavi gördüğü hastanede kendi görüntüsünü çekip, sosyal medya hesabından yardım istedi. Avcı, "Eski eşim B.E.’den saatlerce işkence gördüm. Kendisi pazar günü 12.00 sıralarında kızımla yaşadığım evime arkadaşıyla gelerek beni tuzağa düşürdü. Kapıyı açar açmaz B.E. içeri girdi ve saçımdan tutup beni içeri götürdü. Arkadaşına kızımı aşağı götürmesini söyledi, bana saldırmaya başladı. Bağırmamam için kafamda bardak kırdı. Telefonumu istedi, vermek istemeyince omuzlarımdan tutarak böbreklerime doğru tekme attı sonra banyoda defalarca yumrukladı. Duvarlar ve yüzüm kan içindeydi. Kanın içinde boğulacağımı söyledi. Bıçak çekip öldürmekle tehdit etti. Telefon şifresini açana kadar bıçağı boğazımdan çekmedi. Açtığımda da daha fazla dövmeye başladı. Nefes alamıyordum. İdrarım gelmişti, tuvalete oturduğumda tekme attı ve yere düştüm. Böbreklerimde kanama olunca idrarım kan olarak geldi" diye konuştu. 

‘ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYOR’

Kendisine 5 saat boyunca şiddet uygulayan eski eşinin, ailesini ve akrabalarını da tehdit etmeye devam ettiğini belirten Avcı, "Nefes alamıyordum. Çok zorlanıyordum. 'Ya öldür ya da ambulans çağır' ve 'Söylemeyeceğim' dedim. Tereddüt etti ama söylemeyeceğime inanarak ambulans çağırdı. Ben ambulansla hastaneye gelirken ambulanstakilere saatlerce işkenceye uğradığımı söyledim. Hastaneye geldiğimde saat 5’ti. 5 saat işkence görmüşüm. Hastanede söylediğimi anlayınca kızımı alıp kaçtı. Şimdi ailemi ve akrabalarımı, arkadaşlarımı öldürmekle tehdit ediyor. Ben hastanede yatıyorum. Ayağa kalkmam yasak. Böbreğimde kanama var. Hayati tehlikem devam ediyor. Lütfen sesimi duyun. Kızım hala onun elinde" dedi. 

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Serap Avcı, eski eşinin ceza almasını ve 3,5 yaşındaki kızının kendisine teslim edilmesini istediğini söyledi. Evlilik sürecinde şiddet gördüğünü belirten Avcı, "Kızıma edilen küfürden dolayı boşandım. Eşim evde ot içiyordu ama uyuşturucu da kullandığını sonradan öğrendim. Şiddeti vardı ve hamileyken de ailesinin yanında dövüyordu beni. Boşanmak istemiyordu ve davayı açtıktan sonra mecburen 'tamam' dedi. Sonra asıl sorunlar başladı. Beni ve çocuğumu defalarca kaçırdı. Annemi darbetti, bizi kullandı ve minibüsle ezmeye çalıştı. Annemin evinin kapısını yakarak içeri girdi. En son olayda bu hale getirdi" diye konuştu. 

Serap Avcı'nın şikayetçi olduğu B.E.'nin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kaynak-Fotoğraf: DHA

İlgili haberler
İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçmiyoruz çünkü...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Kararı ile feshedildiği açıklanan İstanbul Sözleşmesi nedir? Kadın...

Uzaklaştırma kararına rağmen tehdit edilen kadın:...

Adana’da uzaklaştırma kararı verilen eski erkek arkadaşı M.Ç.'nin tehdit ve şantajlarına devam ettiğ...

‘Koruma ve uzaklaştırma kararı verdiler, yine de k...

Şiddet gördüğü için boşanma davası açan Özge Taş, pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çıkan eşi tar...