Uzaklaştırma kararına rağmen tehdit edilen kadın: Öldürülmekten korkuyorum
Adana’da uzaklaştırma kararı verilen eski erkek arkadaşı M.Ç.'nin tehdit ve şantajlarına devam ettiğini belirten A.M. 'Yeni bir kadın cinayetinin kurbanı olmak istemiyorum' diye seslendi.

Adana’da A.M. adlı kadın uzaklaştırma kararı verilen eski erkek arkadaşı M.Ç.'nin tehdit ve şantajlarına devam ettiğini belirterek "Türkiye'de yeni bir kadın cinayetinin kurbanı olmak istemiyorum" diye seslendi.

M.Ç. hakkında 3 kez şikayet dilekçesi verdiğini anlatan A.M., M.Ç.’nin sürekli birlikte olmak için tehdit mesajları gönderdiğini, kimi zaman da para istediğini belirtti. A.M., "Şu an bu adam beni zor durumda bırakmak için tanıdığım herkesle iletişime geçiyor. Korkuyorum. Aileme yaklaşmasını istemiyorum. Türkiye’deki kadın cinayetlerinin bir yenisi olmak istemiyorum, öldürülmekten korkuyorum. Beni bu adamdan kurtarın” diye konuştu.

Sosyal medya hesabından video yayımlayarak yardım isteyen A.M., "Öldürülmekle tehdit ediliyorum. Ben ölmek istemiyorum. Benim ailemi öldürüp zarar vermekle tehdit ediyor. Bu adam elini kolunu sallayarak gezmeye devam ediyor. Şikayetçi olduğumu öğrenmiş. Telefonla beni arayıp ‘şikayetini geri çekmezsen bir daha işe gidemezsin’ diyor. Beni iş yerimdeki çalışanlara rezil etmekle tehdit ediyor. Bana birliktelik teklif ediyor. Korkudan işe gidemiyorum. Bana yardım edin. Benim bakmakla yükümlü olduğum 2 çocuğum var. Tehditlere artık dayanamıyorum." dedi.

Kaynak:DHA

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Koruma ve uzaklaştırma kararı olan Arzu İlhan Koca...

Pendik’te yaşayan Arzu İlhan Koca, hakkında uzaklaştırma ve koruma kararı aldırdığı eşi Göksal Koca...

Kadınlar koruma kararına rağmen ölümle burun burun...

İstanbul ve Konya’da koruma taleplerine, şikayetlerine rağmen iki kadının ölümle burun buruna yaşayı...

Koruma kararı vermeyen karakol: Devlet her kadının...

Emniyet’in, koruma kararlarının keyfi olarak uygulanmadığı haberlerini yalanladığı gün Adana’dan bir...