Mardin kayyumu tarafından atanan polisten işe başvuran kadına taciz!
Mardin valisi ve kayyumu tarafından KENT A.Ş'ye müdür olarak atanan polis Ercan Uysaler'in belediyeye iş başvurusunda bulunan kadını taciz ettiği ve fuhşa zorladığı anların ses kaydı ortaya çıktı.

Mardin’de, kayyum döneminde belediyeye bağlı bir şirket olan Kent A.Ş.’ye müdür olarak atanan polis Ercan Uysaler’in belediyeye iş başvurusunda bulunan kadını tacize maruz bıraktığı ve fuhşa zorladığı anların olduğu iddia edilidği ses kayıtları Twitter’da gazeteci sedat Sur tarafından yayımlandı.





Kayıtlarda dikkat çeken diyaloglar ise şöyle:

E.U: Kontenjanımı kullanabilirim ama açık ve net söyleyeyim neden kullanayım ? Kullanabilmem için bazı şeylerin ön plana çıkması lazım. Bunu samimi olarak söylüyorum, karşılıklı açık açık konuşuyoruz. Kaç yaşındasın sen ?

– 22

E.U: Heh 22 yaşındasın. Şimdi senin özelliğin ne? Özelliğin, güzelliğin ve benim sana karşı bir zaafiyetimin oluşmuş olmasıdır, doğru mudur?

– Ses Yok

(Şirket çalışanı kadınlar ile ilgili konuşmalar devam ediyor)

E.U: Sana gelinceye kadar kadınların birçok özellikleri var. Ben yapmamam gereken bir şey yaptım, bak sana çok açık ve samimi konuşuyorum. Sana açık bir zaafiyetim oluştu. Açık ve net söylüyorum ben evli bir insanım çocuklarım var, he ama yaşım belli bir şeye gelmiş. İster istemez insan heyecanlar arıyor. Açık konuşuyorum aramızda kalacak, bir sıkıntı yok. Bu haftasonu ben Bursa’daydım bir telefon ettim 3 bin lira para gönderdim. Rus bir tane kız geldi, 24 saat boyunca benimleydi. Benim bu konuda sıkıntılarım yok, ben parayı gönderdiğim zaman taa İstanbul’dan Bursa’ya geldi. Bunun şeyi yok yani böyle bir hayat var Türkiye’de. İstanbul’a gitsem 1500 lira versem istediğim kızla, en güzel kızla daha 21 yaşındaydı benim yanıma gelen kız. Görsen Deniz Çakır’ın kopyasıydı. Yani boy, pos, güzellik sınırsız. Biz alkolümüzü içtik, eğlendik, 24 saat odadan çıkmadık. Ben bu imkanları yapabilen bir insanım, sıkıntıda çekmiyorum. Para verdiğin zaman Türkiye’de böyle bir hayat var. Özellikle yabancı kadınlar piyasayı oluşturmuş. Geçen yine aradım Rus bir kadın geldi, o da 21 yaşındaydı çok iyiler, işlerini de çok güzel yapıyorlar. Para veriyorsun karşılığını da fazlasıyla veriyorlar. Yani bu işi zevk alarak yapıyorlar, hem zevk alıyorlar hem para kazanıyorlar. Bunları anlatmam doğru değil belki ama ben bir saflık yaptım, bu kadar imkanım varken gittim sana bir zaaf duydum ve ağzımdan bir laf çıktı. Çok zor söyledim dikkat edersen değil mi ? Farkında mısın yani o akşam söyleyemedim edemedim, ama şu an bir şeyler oldu ve söyledim. Niye söylediğimi inan bende bilmiyorum. Güzel kızsın, etkileyici bir kızsın, he fizik olarak söylüyorsan o gelen kızların yanına yaklaşamazsın bile ama seninde bir duruşun var, tatlılığın var ben seninle cinsel bir şey istemedim. Kaba bir tabir var yanlış anlama azgın teke sendromu deniyor buna. İnsanlar belli bir yaşa geldikten sonra gençleşmek istiyor, bir takım maceralar yaşamak istiyor. Ben burada kaç zamandır kaç tane kız var, istediğim şekilde getirebileceğim kızlar var. Bu dönemseldir belki sende de olur bir anda ağzımdan çıkan bir söz. He ama sözümü yemem, çünkü bir kere ağzımdan çıktı. Ben hayatım boyunca ağzımdan çıkan sözü yerine getirmek için elimden geleni yaptım. Ve yapmaktan geri kalmadım. Bu ağzımdan çıktı seni şirkete alma gücüm var ve seni alabilirim. Seninle ilgili etkileyen nedir bende ? Sadece yüz güzelliğin değil, senin konuşman, duruşun, tavrın. Bak şimdi ne kadar üzülsem de aslında ne kadar doğru kişiyle ilgili bir doğru yaklaşımda bulunduğumu anlıyorum. Rus kızlar geldikleri zaman mutlu ayrılıyorlar. Ben yemeklerini verdim, içkilerini verdim cinsel ilişkiyle ilgili hiç zorlamadım. Ben insanları zorlayan bir insan değilim. Bir erkek ve kadın kedi köpek gibi şey yapılmasına karşıyım. Sen hoş sohbet bir kızsın, seninle bir yere gittiğim zaman oturup konuşabilirim. Sen bana zevk verirsin. Sen kızsın değil mi? Biriyle cinsel ilişkiye girmedin yani?

– Hayır

E.U: Ben seninle cinsel ilişkiye girmem çünkü bu bana zarar verir ben evliyim. Sana yapacağım her şey, sen benim başıma kalırsın kaba tabir. Doğru mu düşünüyorum ?

– Hı Hı

E.U: Bundan dolayı benim sana kötü bir şey yapmak gibi şey aptallık olur. Ondan dolayı ben sana zarar vermem. Sana yapabileceğim şey nedir benim? Seninle beraber yemek yeriz, otururuz, havuza gideriz, yüzeriz ama kimsenin olmadığı yerde. Otele gitsek aynı odada kalsak bile ben sana herhangi bir şeye girmem. Yapabileceğim nedir sana, öpmek, sarılmak, sohbet etmek, bu dışarı gittiğimiz zaman. Burada ise sarılırım, öperim, başımı dizinin üzerine koymam, içki içmek. Benim bu saatten sonra yapabileceğim bu. Artı para konusuna gelince ben de para var. Allah’a şükürler olsun. Ben pezevengine 3 bin lira gönderiyorum Türkiye’nin her yerine gönderiyor. Mardin’de vardır ama burada yapmam sonuçta tanınıyorum.
Benzer konuşmalar devam ediyor)

Ben evlenmeden önce hiçbir kadınla beraber olmamıştım. Maddi olarak paraya mı ihtiyacın oldu. Hemen şimdi veririm. Ben sana anında gidip istediklerini alırım. Sana bir şeyler almak beni mutlu eder. Yani olay aslında bu. Sana zarar verecek bir durum yok, senin kişiliğinden de bir şey götürmez. Er ya da geç sen güzel bir kızsın aklını çelenler olacak. Ben senin benim teklifimi kabul edeceğini biliyorum.

– Yok hayır, etmeyeceğim.

E.U: Bak açık ve net bu sadece zaman alacak. Çünkü zeki bir kızsın, düşündüğün zaman bunun kazanımlarını anlayabilecek zeki bir kızsın. Seninle ilgili yorumlar ne biliyor musun ? Zeki, uyanık ve insanları kullanmayı bilen bir kızsın.

– Kim söylüyor ? Hayır Ercan Bey, ben kimseyi kullanma derdinde değilim, kimseyi de kullanmam.

E.U: Anlatmak istediğim bu. Sen er ya da geç kabul edeceksin. Ben seni zorlamayacağım, sana yapacaklarımı söyledim. Arada sarılmak, dudaklarından öpmek, boynundan öpmek, göğüslerinden öpmek

– Ben çıkayım mı ?

E.U: Sen bilirsin ben genel olarak anlatıyorum. Bu bizim aramızda olan bir şey. Biraz önceki davranışım için özür diliyorum ama bunu bir noktaya getirip yönümüzü çizmemiz gerekiyor. Bir aptallık mı cesaret mi diyelim bir şey yaptık. Yapılmaması gerek bir yola girdik. Bu yolla ilgili ortada ikilem var. Bir yön çizmemiz lazım. Sen şu anda teşekkür ederim bu şey beğenilmektir. Yanlış anlama bu seni onure etmektir. Karşı cinsten birinin senin için fedakarlıklar yapabilmesi senin değerini arttırır.

Kaynak: Sedat Sur Twitter Paylaşımı Gazete Fersuda

İlgili haberler
Sendikalaşmak istediler, kayyum tarafından işten a...

Darbe girişiminin ardından devletin el koyduğu Orkide Yağ’da işten atılan işçiler kayyuma çağrı yapt...

Kayyum işinden etti, kocası canından etmekle tehdi...

Batman Belediyesinde sosyologdu. Şiddet gördüğü kocasından ayrı bir yaşam kurmaya çalışıyordu. Kayyu...

Kayyumun yönettiği fabrikada iş kazası: Kadın işçi...

Adana’da kayyum tarafından yönetilen Vural Plastik’te hışır makinesinde çalışan kadın işçinin eli ma...