Konya’da bir kadın katledildi, kayseri’de bir kadın şiddetten kaçarken balkondan düştü
Konya’da Nuriye Ünver, evli olduğu erkek tarafından katledildi. Kayseri’de ise bir kadın evli olduğu erkek tarafından şiddete maruz bırakıldı, şiddetten kaçarken balkondan düştü.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, ailesinin evinde kalan Nuriye Ünver evli olduğu Ali Rıfai Ünver tarafından katledildi. Evde bulunan Nuriye’nin annesi Hüsniye Akarsel, babaannesi Nebahat Akarsel ve babası Abdullah Akarsel ise aynı fail tarafından yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Nuriye Ünver, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Abdullah Akarsel ile Nebahat Akarsel’in de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan fail Ali Rıfai Ünver’in ise jandarma ekiplerince Konya kent merkezinde gözaltına alındığı öğrenildi.

KAYSERİ’DE BİR KADIN BALKONDAN SARKITTIĞI ÇARŞAFLA AŞAĞI İNMEYE ÇALIŞIRKEN DÜŞTÜ

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahallede, Ö.C. isimli kadın, evli olduğu Y.Ö. tarafından şiddete maruz bırakıldı. Şiddete maruz bırakılmasının ardından evden kaçmaya çalışan Ö.C.’nin, balkondan sarkıttığı çarşafla aşağı inmeye çalıştığı ve bu sırada 3’üncü kattan aşağı düştüğü iddia edildi.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılan Ö.C. tedavi altına alındı.

Polisin şiddet faili Y.Ö.'yü gözaltına aldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Jinnews

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Rutubetli, bodrum kat evi bile çok görüyorlar, biz...

Refahı, keyfi yaşayamayan, yarınının kaygısıyla geceyi gündüz edemeyen milyonlarca kadından biri Özl...

Şebnem Şirin'in katledilmesine sosyal medyadan tep...

Ayrılmak istediği gerekçesiyle Furkan Zıbıncı tarafından katledilen 25 yaşındaki Şebnem Şirin için k...

Bakırköy işçisi kadınların grevi, neşesi, direnci...

Bakırköy Belediyesi işçisi kadınlar baskıya rağmen arkadaşları ile birbirlerine tutunmayı ve güvenme...