Kendisine işkence eden kocasını öldüren Melek İpek tutuklandı
Antalya'da kendisine işkence uygulayan ve evli olduğu Ramazan İpek adlı erkeği silahla vurarak öldüren Melek İpek tutuklandı.

Antalya'da evli olduğu Ramazan İpek adlı erkek tarafından işkence gören Melek İpek, Ramazan İpek'i av tüfeğiyle öldürmesinin ardından tutuklandı. Ramazan İpek'in kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve işkence ettiğini anlatan Melek İpek, kendisini korumak için eline silah aldığını ifade ederek "Elimden silahı almaya çalışırken silah patladı. Tek el ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum" dedi.

MELEK İPEK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Melek İpek, gördüğü işkenceyi ve yaşadıklarını şöyle anlattı: "Çocuklarım da şiddet görüyordu, korktuğum için şikayet edemedim. Çocukları öldürmekle tehdit ediyordu. Olay günü aynı evin içindeyken 'boşanmak istiyorum' diye mesaj attım. Çocuklarla yatmaya hazırlanıyorduk. Av tüfeğiyle odaya girerek 'Seni öldüreceğim' dedi. Çocuklarımı hemen arkama aldım. Kendisine 'Yapma ne olur' diye yalvarmaya başladım. Eşimin kararlı olduğunu ve ateş edeceğini anladım. Elimle çocukları yatağın üzerinde doğru ittirdim. Diğer elimle de tüfeğin namlusunu tuttuğumda kurşun benim yan tarafımdan cama isabet etti. Tekrar yalvardım, yakardım. Bir daha ateş etmedi. Tüfeğin dipçik kısmıyla başıma ve vücuduma vurdu. Gördüğüm şiddet sonrası bayıldım. Kendime geldiğimde ellerim kelepçeliydi. Eşim sabah uyandı, kahvaltı yapmadan gitti. Odadan çıkarken kelepçenin anahtarını, bıçağını ve silahın birisini alarak gitti. Öncesinde çocuklarıma, 'Geldiğimde annenizi de sizi de öldüreceğim, evden dışarı çıkmayın' dedi. Büyük kızımla toka gibi şeylerle kelepçeyi açmaya çalıştık, açamadık. Olayda kullandığım tüfeği akşam içeri eşim koymuş. Eşim bağırarak içeri girdi. Direkt benim bulunduğum odaya geldi. Kapıyı sert şekilde açtı. O sırada bulunduğum odada silahı gördüm. Ellerim kelepçeli silahı koltuğumun altına aldım. Elim tetiğe ulaşamıyordu. Beni görünce 'Beni mi öldüreceksin?' dedi. Elimden silahı almaya çalışırken silah patladı. Tek el ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum."

Bugün nöbetçi hakim karşısına çıkarılan Melek İpek tutuklandı. 

Kaynak: DHA

İlgili haberler
Fikriye Özbek’in annesi Rabiya Çulha: Kızımın işke...

Adana’da şiddet gördüğü kocasını öldürdüğü iddia edilen Fikriye Özbek’in annesi, torununun yaşananla...

Fikriye Özbek: Korkmayın, korkunun ecele faydası y...

Adana’da 2 Eylül gecesi kendisine şiddet uygulayan eşi Hakan Özbek’i öldürdüğü gerekçesi ile tutukla...

Fikriye katil değil, şiddet mağduru!

Adana’da şiddet gördüğü kocasını öldürdüğü iddia edilen Fikriye Özbek’in avukatı Ekmek ve Gül’e konu...

Savcı, Fikriye Özbek için ağırlaştırılmış müebbet...

Fikriye Özbek için savcılık iddianamesinde müebbet istendi. Özbek’in avukatı Sevil Aracı; “İddianame...

Fikriye Özbek için ağırlaştırılmış müebbet hapis i...

Şiddet gördüğü eşini öldürdüğü iddia edilen Fikriye Özbek için hazırlanan iddianame kabul edildi. Öz...

Svap raporu Fikriye Özbek’in ifadelerini güçlendir...

Şiddet gördüğü kocası Hakan Özbek’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Fikriye Özbek davasının ilk duru...