Gamze Açar’ın ölümüyle ilgili tutuklanan iki kişinin 'cinsel saldırı'dan kaydı çıktı
Ankara'da iş görüşmesi için götürüldüğü otelin penceresinden şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden Gamze Açar'ın ölümüyle ilgili tutuklanan iki kişinin 'cinsel saldırı' suçundan kaydı çıktı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi 17 yaşındaki Gamze Açar'ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 3 şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI​

Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Açar'ın otelde görüşmeye gittiği, kendilerini devre mülk şirketi çalışanları olarak tanıtan Rıza Doğan, Mehmet Doğan, Mustafa Emre Demiral, H.G. ve E.E. gözaltına alındı. Şüphelilerden olay sırasında odada bulunduğu belirlenen Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşler ile ifadesinde gece odaya uğradığını söyleyen Mustafa Emre Demiral, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçlarından tutuklandı. H.G. ve E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'CİNSEL SALDIRI' SUÇUNDAN KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma devam ederken, Gamze Açar’ın tutuklu kardeşler Rıza Doğan ile Mehmet Doğan hakkında 5 Ekim 2019’da, İzmir Konak’ta 4 kişiyle birlikte 'cinsel saldırı', 'tehdit' ve 'şantaj' suçlarından işlem yapıldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin bu suçlardan İzmir Alsancak Polis Merkezinde ifadelerinin alındığı ve savcılığa sevk edildikleri belirlendi. Açar’ın ölümüyle ilgili tutuklanan diğer şüpheli Mehmet Emre Demiral'in ise 'yaralama', 'tehdit' ve 'uyuşturucu' suçlarından poliste kaydı olduğu belirlendi.

Kaynak: MA

İlgili haberler
Duygu Delen davasında baroların müdahillik talebi...

Antep’te 17 yaşındaki lise öğrencisi Duygu Delen’in ayrıldığı Mehmet Kaplan’ın evinin penceresinden...

Şule Çet davasında gerekçeli karar: Cinsel saldırı...

Şule Çet’in cinsel saldırı sonrası Çağatay Aksu tarafından darbedildiği, öldüğü kanaatine varıldıkta...

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümit Can Uyg...

21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü bulundu....