Çaycuma’da Eğitim Sen’den 8 Mart etkinliği
Zonguldak Çaycuma’da Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği çağrısıyla kadınlar müzik dinletisinde bir araya geldi.

Zonguldak Çaycuma’da 8 Mart dolayısıyla Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği, dün akşam kadınlar bir araya geldi. Çaycuma Belediyesi SEKA Sosyal Tesislerinde buluşan kadınlar sinevizyon gösterimi, akşam çayı, şiir ve müzik dinletisi etkinliğinden oldukça memnun kaldı. Etkinliğe, CHP Çaycuma İlçe Örgütü yöneticileri, CHP Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Senem Ağzıküçük ve kadın kolları üyeleri, SES Çaycuma Temsilcisi Yüksel Düzlü, ADD Çaycuma Şube Başkanı Ela Mantarlı Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Gecenin açılışında konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Kadın Sekreteri Evrim İzci Altun, geceye katılanlara ve gecenin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Evrim İzci Altun talepleri için 8 Mart’ta alanlara çıktıklarını söyleyerek, “Haklı taleplerimizi kazanana kadar mücadeleyi devam edeceğiz. Gelin hep birlikte örgütlü mücadeleye katılarak, birlikte kazanalım” dedi.

8 Mart’ın doğuşunu, tarihini ve kadınların kazanımlarını anlatan sinevizyon gösterimin ardından şiir ve müzik dinletisi yapıldı. Nagihan Akşan, Fliz Demirkaynak, Şafak Temel, İsmail Akyol, Saffet Bilir ve Safa Kabuk’un türküler söylediği gecede, Şule Akyol, Zeynep Hasırcı, Mahir Akşan, İbrahim Erman, Hüseyin Dilek, Ali Nuri Güntekin şiir okudu. Büyük beğeni ile izlenen şiir ve müzik etkinliğinin ardından gece sona erdi.

İlgili haberler
Gıda işçisi kadınlar 8 Mart’ta buluştu

Gıda işçisi kadınlar bir araya geldi; ‘Sendikalaşmak, birlikte hareket etmek, birlikte sokağa çıkmak...

Mersin’de Ekmek ve Gül buluşması: 8 Mart mücadeles...

Mersin Ekmek ve Gül Kadın Grubu 8 Mart dolayısıyla düzenlediğini etkinlikte 200’ü aşkın kadınla bir...

Cenevre Albatros Derneği’nden 8 Mart etkinliği

Cenevre’de yaşayan Türkiye göçmenleri derneği olan Albatros Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi kadınl...