Konya’da bir kadın cezaevinden izinli çıkan erkek tarafından öldürüldü
Konya'da Damla Dakım adlı kadın, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hükümlü bulunduğu açık cezaevinden izinli çıkan dini nikahla yaşadığı Neşet Ş. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Konya’nın merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde Neşeli Sokakta açık cezaevinden izinli çıkan Neşet Ş., dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım ile telefondaki mesaj nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Neşet Ş., mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı Damla Dakım'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı. Damla Dakım kanlar içinde yere yığılırken, Neşet Ş. evden kaçtı.

DHA'nın haberine göre gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan Dakım, ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Damla Dakım, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

Olayın ardından kaçan Neşet Ş.'nin 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yaklaşık 8 yıldır hükümlü olduğu ve geçen pazartesi günü de kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtildi. Polis, cinayet şüphelisi Neşet Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Fotoğraf: MA

İlgili haberler
AKP’nin infaz indirimi paketi, cinsel suçları affe...

AKP'nin infaz indirimi paketi Mecliste grubu bulunan partilere sunuldu. Cinsel suçlardan hüküm giyen...

İnfaz düzenlemesinin mağduru olacak kadınlardan bi...

Balıkesir’den üniversiteli genç bir okuyucumuzun mektubu, infaz yasasıyla mağdur olacak kadınların h...

Fatma Altınmakas’ın tecavüz failine takipsizlikle...

Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatma Altınmakas’ın tecavüzcüsü Sinan Altınmakas hakkında yürüttü...