Yılmadı, kayıtları buldu ve o davayı açtı
Denizli'de geçtiğimiz aralık ayında bir taciz olayı yaşandı. Genç kadın yılmadı, kamera kayıtlarına ulaştı. Polisin olayı kapatma çabalarına rağmen tacizci hakkında dava açıldı.

Denizli’de 25 Aralık 2016 tarihinde bir taciz olayı yaşandı. Sabah saatlerinde evine giden üniversite öğrencisi kadın yanına araçla yaklaşan kişinin cinsel saldırısına uğradı, tacizci kaçmaya başlayan genç kadını kovaladı. Genç kadının polisi araması üzerine ise tacizci olayın yaşandığı yerden kaçtı. Tacizci daha sonra ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Genç kadın ise yılmadı ve arkadaşlarıyla birlikte kamera kayıtlarına ulaştı, kayıtları karakola teslim etti. Ancak karakolda da bir şok yaşadı. Kayıtları teslim ettiği polis memuru “Sabahın o saatinde dışarıda ne işin vardı” diyerek genç kadını suçladı.
Daha sonra yaşanan taciz olayıyla ilgili dava açıldı. Bugün 1. duruşması görülen dava sonrası Ekmek ve Gül TV yayınına katılan genç kadının babası ise şunları söyledi: “Ülkemizde tacizler, tecavüzler meşrulaştırılıyor.Ve bütün bunlara tepki gösterilmiyor. Bugün davada tacizci şahsın avukatının kadın olması gerçekten yaralayıcı bir olay. Para karşılığı savunma yapılırsa gelecekteki kadınların sokağa çıkması zorlaşacaktır. Babası olarak ben bu davanın takipçisiyim, ceza alması için elimizden geleni yapacağız. Hukuk bunları atlasa da bu tacizcileri toplum vicdanında mahkum ettireceğiz” dedi.

İlgili haberler
Artık sustuklarımı konuşacak gücüm var

Çocukluk pencereden oynayan çocukları izlemekti. Biri çocukluğumu aldı. Büyüyünce anlayacak, büyüyün...

Görükle’de taciz ve şiddet son bulsun diye...

Gece geç saatlere kadar çalışıp eve kendimizi attığımızda ardımızda neler mi bırakıyoruz? Patron ve...

'Pınar'ın katili yakalansın, yargılansın'

Balıkesir'de kadınlar kocası tarafından öldürülen Pınar Çiçek için bir araya geldi. Kadınlar 'namus'...