Ülkenin dört bir yanından Özak Tekstil işçileriyle dayanışma mesajı
Sağlık işçilerinden metal işçilerine, mahallelerden semtlere kadınlar, direnişte olan Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı gönderdiler.

Babil Halk Müziği Korosu' ndan kadınlar Özak Tekstil işcileri ile dayanışmak için bir türkü seslendirdi.

Bornova Kadın Dayanışma Derneği'nden kadınlar yaklaşık bir aydır hakları için mücadele eden Özak işçilerine dayanışma mesajı gönderdi.

Edremit Ekmek ve Gül grubundan kadınlar jandarmanın ve valiliğin saldırılarına rağmen direnmeye devam eden Özak işçilerine dayanışma mesajı gönderdi.

Eğitim Sen İzmir 2 No’lu Şube üyesi eğitim emekçisi kadınlar Özak Tesktil’de direnişe devam eden kadın işçilere dayanışma mesajı gönderdi. 

BEKEVli kadınlar (Buca Evka-1 Kadın Kültür ve Dayanışma), ÖZAK işçilerine dayanışma mesajı gönderdi, "Direnişiniz, direnişimizdir" dedi.

Eskişehir’den eğitim emekçisi kadınlar Urfa’da sendikal hakları, insanca çalışma ve yaşam koşulları için direnen #ÖzakTekstil işçilerini selamladı

👭Özak işçileri kazanacak, kadınlar kazanacak, biz kazanacağız! 

Antalya’dan Emek Partili kadınlar Özak Tekstil işçisi kadınlarla dayanışmak için kendi elleriyle örtü işledi. İşledikleri örtüyü ve dayanışma kartlarını direnişteki kadın işçilere gönderen EMEP’li kadınların mektubu da direniş alanında okundu. Mektubu okuyan işçiler ise dayanışmadan güç aldıklarını söyledi. Habere ulaşmak için TIKLAYIN.

Maltepe Belediyesi işçisi kadınlar Özak direnişine destek verdi: Özak Tekstil işçilerinin yanındayız

Adana'da daha önce hakları için Birleşik Tekstil Dokuma ve Deri İşçileri Sendikası ile mücadele eden eski Marbit işçisi Mine'den sendikal hakları için direnen Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı:

Hakları için 142 gündür grevde olan Corning işçilerinden Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı:

Kablo üretimi yapan Corning fabrikasında Lastik-İş üyesi işçiler toplu sözleşme talepleri için 142 gündür grevde. Corning grev çadırından Özak Tekstil işçilerinin direnişine selam var: "Biliyoruz ki direnen işçiler her zaman kazanır"

Kocaeli ve Gebze'den kadınlar sendikal hakları için direnen Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı gönderdi:



İşçi ve emekçi kadınlar ülkenin farklı yerlerinden sendikal hakları için direnişte olan Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı gönderdi:

“Direnen tekstil işçisi arkadaşlarımızın yanındayız.”, “Biz de yıllardır sendikamızla birlikte direnerek bütün haklarımızı aldık. Sendikal haklarımızı kazandık. Siz de direnin, yanınızdayız. Başarılar dilerim.”, “Özak işçisi üretimden gelen gücünü kullanıyor. Sendikal hakları gasbedilen işten atılan işçiler patronların sömürü çarkına karşı direnişleriyle meydan okuyor. Özak Tekstil işçileri yalnız değildir. Özak Tekstil işçileri İstanbul'dan bin selam olsun size. Direnişiniz direnişimizdir.”

Küçükçekmece Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği'nden sendikal hakları için direnişte olan Özak Tekstil işçilerine dayanışma mesajı: 

Ankara Yenimahalle'den Ekmek ve Gül Grubundan kadınlarla, Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneğinden kadınlar Özak işçilerine dayanışma mesajı gönderdi. 

Berlin Göçmen Kadınlar Derneği, direnişte olan Özak işçisi kadınlara dayanışma mesajı gönderdi: "Yaşasın, uluslararası dayanışmamız!"

İlgili haberler
Novares işçilerinden Özak işçileriyle dayanışma me...

Gebze'de Petrol-İş üyesi Novares işçileri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü için fabri...

Özak’ta işten atılan kadın işçi yazdı: Futbolcuydu...

Özak Tekstil’de işten atılan ve arkadaşları ile birlikte direnişe geçen Seher Gülel daha önce futbol...

ÖZAK İŞÇİSİ KADINLAR: ‘Onların tehditleri varsa bi...

Bugün gelinen noktada direnişlerine devam ediyor işçiler. Jandarma baskılarına, gözaltı, tehditlere...