Taksici tarafından darbedilen Nergiz Bagieva yaşadıklarını anlattı
Aracına çarptıktan sonra taksici Azerbaycanlı sanatçı Nergiz Bagieva'ya saldırdı, Bagieva şikayetçi oldu.

İstanbul Beyoğlu'nda Azerbaycanlı sanatçı Nergiz Bagieva, arabasına çarpan taksi şoförü tarafından darbedildi. Dudağı patlayan ve burnunda çatlak oluşan Bagieva, taksi şoföründen şikayetçi oldu. Bagieva, "Normal bir insan böyle bir şey yapamaz. Şikayetçi oldum. Darp raporu da aldım. 2 gün geçti ama hala kemiklerim sızlıyor" dedi.

Sanatçı Nergiz Bagieva, 9 Ekim Pazar gecesi programı sonrası evine dönerken, Gümüşsuyu Gazhane Bostanı Sokak'ta bir taksi aracına çarptı. Taksi şoförü durmadan yoluna devam edince, Bagieva kornaya basarak durması için uyardı. Sinirle taksiden inen şoför, Bagieva'ya hakaret ederek darbetmeye başladı. Dudağı patlayan ve burnunda çatlak oluşan Bagieva, saldırının şokunu atlattıktan sonra, cep telefonu kamerasıyla çekim yaptı. Darp raporu alarak polis merkezine giden Bagieva, taksi şoföründen şikayetçi oldu.

DHA'dan İsa Almaçayır'a konuşan Nergiz Bagieva, "2 gün önce sahnemden çıktım. Arabamla eve dönüyordum. Bir taksi şoförü çarptı, sollama yaparak durmadı. Ben kornaya bastıktan sonra durdu. Arabadan indiği gibi küfürle direkt üstüme saldırdı. Saçımdan tuttu. Yumruklamaya başladı. Yüzüme saldırdı, vurmaya başladı. İnsanlar geçiyor, hiçbir şekilde müdahale etmiyordu. Sonunda iki kişi ayırdı. Ben plakasını çekmeye çalıştım. Elimde kanıt olsun diye. Mobese kayıtlarını alacağız. Elimden telefonumu aldı. Telefonumun birini kırdı hatta. Sonra da arabasıyla kaçtı. Normal bir insan böyle bir şey yapamaz. Şikayetçi oldum. Burnum şişti, daha yeni yeni inmeye başladı. İki gün önce klip çekimim olacaktı. Ona bile gidemeyeceğim. Bir süre sahnem iptal oldu. Bu insanları şikayet edip uğraşmak lazım. Uğraşmazsan böyle bu kadın cinayetleri de her şeyde daha fazla da yürür gider. Bir sürü kadın cinayetine zaten şahit oluyoruz her gün"  diye anlattı.

Fotoğraf: DHA

İlgili haberler
Hoş geldin Menekşe!

Menekşe… 12 yaşında evlendirilmiş, altı çocuğuyla yıllarca şiddet sarmalının içinden bir çıkış aramı...

Şiddet gördüğü eski eşini öldüren Namme ‘Cezaevind...

Kendisine öldürmeye çalışan eski eşini öldüren Namme Öztürk’ün davasında tahliye çıkmadı. Namme, ‘Ço...

Sokak ortasında genç bir kadını darbeden kişi müda...

Erzurum’da bir erkek, genç bir kadını saçlarından tutup, küfrederek darbetti. Çevredekilerin tepki g...