Tacizci yöneticinin ailesinden komşulara saldırı
Adana’da 15 yaşındaki kızı taciz eden apartman yöneticisinin oğlu komşularının çocuklarına saldırarak hakaretlerde bulundu.

Adana’nın Güzelyalı Mahallesi’nde 20 yıldır aynı binada apartman görevlisi olarak çalışan ailenin 15 yaşındaki kızına 4 yıl boyunca tacizde bulunan apartman yöneticisi 15 Ağustos günü ‘ev hapsi’ kararıyla serbest bırakılmıştı. Zanlının ‘ev hapsine’ gönderildiği apartman tacizde bulunduğu kızın ailesiyle birlikte yaşadığı apartmandı. Kız çocuğunun ve ailesinin koruma kararına rağmen verilen bu karar tepki toplamıştı.
Şimdi de taciz sanığının oğlunun tacize uğrayan kız çocuğuna ve çocuğun apartmandaki arkadaşlarına hakaret ederek saldırdığı ortaya çıktı.
16 Ağustos günü akşam saatlerinde apartmandaki arkadaşlarının yanına giden kız çocuğu, arkadaşlarıyla beraber vakit geçirdikten sonra evine dönmek için asansöre yöneldi. Aynı binada yaşayan sanığın oğlu asansör kapısında çocukların üzerine yürüyüp “Hepinizi yakalayıp teker teker s...m” gibi küfürlü sözler söyleyerek saldırdı. Çocuklar korkup eve kaçtıklarında bu kez kapıyı yumruklayıp tekmeleyerek saldırıda bulundu.
Saldırıya uğrayan çocukların annesinin 155’i araması üzerine gelen polis ekipleri şikayetçileri karakola götürdü.

ÇOCUKLAR BİZE SALDIRDI’ DİYE ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR!
Karakolda saatlerce bekletilip ifadeleri alınmayan çocukların anneleri, ancak tacize uğrayan çocuğun avukatlarına ulaşıp, avukatların karakola gelmesi üzerine ifade verebildi.
Tacize uğrayan kızın arkadaşlarının annesinin, çocuklara apartman içinde saldırıyı gerçekleştiren kişinin çocukları hakkında “Bize saldırıda bulundular, hakaret ettiler” diyerek şikayetçi olduğunu öğrendi.

“Taciz sanığı apartman yöneticisi ailesi ev hapsi kararıyla tahliyenin ardından tacize uğrayan kızın ailesinin de yaşadığı apartmanın önünde bir grupla kurban kesip kutlana yapmıştı"

KOMŞULARI TACİZCİ LEHİNE TANIKLIK YAPMAYA ZORLAMIŞLAR
Tacize uğrayan çocuğun komşusu olan anne ifadesinde, taciz sanığının yine aynı apartmanda yaşayan oğlu ve gelininin taciz davası açıldığında gelip kendisini sanık lehine tanıklık etmeye ikna etmeye çalıştıklarını anlattı. “Karşı komşularım olan bu kişiler daha önce apartman görevlimizin kızına cinsel taciz olayı ile ilgili babaları hakkında ‘O böyle bir şey yapmaz, namazında niyazında bir insandır’ şeklinde şahitlik yapmamı istediler. Ben,’Görmediğim bir şey hakkında istediğiniz şekilde şahitlik yapmam’ dedim. Bundan dolayı bana ve kızıma karşı bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum” dedi.
Saldırıya uğrayan çocukların ifadeleri Çocuk Şube Müdürlüğünde alındı. Çocukların saldırıdan çok etkilendiklerini ve korktuklarını anlatmaları üzerine aileleri koruma kararı talep etti.

İlgili haberler
Tacize uğrayan çocuğun ailesine “burada çalışamazs...

Adana’da apartman görevlisi bir ailenin kızı apartman yöneticisi tarafından 4 yıl boyunca tacize uğr...

Tacizciye, taciz ettiği çocukla aynı apartmanda ‘e...

Adana’da apartman görevlisinin 15 yaşındaki kızını taciz eden yönetici önce tutuklandı, sonra ev hap...

Adalet bunun neresinde?

Kız çocuğu 4 yıl boyunca apartman yöneticisinin tacizine uğradı, tacizci tutukladı. Sonrasında aile...