Şengül Karaca’yı katleden Hasan Aydın’ın davası ertelendi
Şengül Karaca’yı katleden Hasan Aydın’ın yargılandığı davada mahkeme heyeti, Hasan Aydın’ın cep telefonlarının incelenmesine ve bilirkişi raporunun beklenilmesine karar verdi. Dava 9 Ekim’e ertelendi.

Şengül Karaca’yı birlikte yaşadıkları Beyoğlu’ndaki evinin camından iterek katleden Hasan Aydın’ın müebbet hapis cezası talebi ile yargılandığı davanın 4’üncü duruşması Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ndeki 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya Şengül Karaca’nın avukatları katılırken, sanık Hasan Aydın da duruşmaya Silivri L Tipi Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmayı KESK İstanbul şubeleri de takip etti.

İlk olarak konuşan sanık, telefon incelemelerindeki kendisinin aleyhine yönelik bilgileri kabul etmediğini belirterek tahliyesini istedi.

Şengül Karaca’nın avukatı da telefon konuşmalarının önemine dikkat çekerek, sanık Hasan Aydın’ın sosyal medya paylaşımları ile Şengül Karaca'yı tehdit ettiğini belirtti.

Aranın ardından kararını açıklayan heyet, Hasan Aydın’ın cep telefolarının incelenmesine ve bilirkişi raporunun beklenilmesine karar vererek davayı 9 Ekim’e erteledi.

Kaynak: Jinnews

İlgili haberler
Şengül Öğretmeni katleden erkek: Atlamasın diye en...

Şengül Karaca’yı pencereden atarak öldürdüğü için yargılanan Hasan Aydın’ın davasına devam edildi. D...

Şengül Karaca ve tüm öldürülen kadınlar için ‘gerç...

Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Şengül Öğretmen için KESK İstanbul Kadın Meclisi öldürüldüğü yer...

Şengül Karaca’nın evinde keşif yapıldı: İntihar de...

Erkek arkadaşı tarafından evinin camından itilerek öldürülen Şengül Karaca’nın oturduğu mahallede ke...