Melek İpek davasında çocukları tanık olarak dinlendi
Sistematik işkencesine maruz kaldığı kocasını öldüren Melek İpek, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Kendine işkence eden kocası Ramazan İpek'i öldürdüğü için tutuklanan Melek İpek, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Bugünkü duruşmada İpek'in kızları tanık şiddet anlarını aktardı.

Antalya'da işkence uygulayan ve ölümle tehdit eden kocası Ramazan İpek'i öldürdüğü için tutuklanan Melek İpek'in yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmada Melek İpek'in kızları, tanık oldukları şiddeti anlattı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde evli olduğu Ramazan İpek adlı erkek tarafından işkence gören Melek İpek, Ramazan İpek'i av tüfeğiyle öldürmesinin ardından tutuklandı. Ramazan İpek'in cinsel cinsel cinsel bilgi alma anlatan Melek İpek, savunmak için eline silah aldığını ifade ederek “Elimden silahı alma silah patladı. Tek el ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum ”dedi. Gözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Cumhuriyet savcısının “haksız tahrik” indirimi uygulanmasını istediği iddianamede, Melek İpek'in 18 icinde 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi.

İPEK İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu olan Melek İpek, bugün saat 15.30'da Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. İpek, duruşmaya tutuklu bulundu cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile katıldı. Duruşma Ramazan İpek ile Melek İpek'in yakınları ve avukatları hazır bulundu. Duruşmayı kadın örgütleri de takip etti.

112 Çağrı Merkezi'nden gelen ses dosyaya dahil edildi. Duruşmada Melek İpek'in 9 ve 6 yardımcı kızları da SEGBİS ile tanık olarak dinlendi.

Melek İpek'in küçük kızı, adli görüşmede SEGBİS gemiyle uzman nezaretinde konuştu. Dedesi, anneannesi, dayısı ve teyzesi ile birlikte yaşadığını belirten çocuk, “Babam ile aramız hiç iyi değildi. Ablam ve annemle aramız iyiydi. Babamız bizi dövüyordu. Bana ders olsun diye ablamı dövüyordu. Annem ile babamın arası kötüydü. Annem bir yere gittiği zaman 'Neden geç kaldın' diye annemi dövmüştü ”dedi.

İpek'in iki kızı da daha sonra Ramazan ipek'in Melek İpek'e işkence yaptığı anları ve Melek İpek'in Ramazan İpek'i öldürdüğü ana süt tanıklıklarını aktardı.


İlgili haberler
Melek İpek yaşadığı sistematik şiddeti anlattı, tu...

Çocuklarına ve kendisine sistematik işkence uygulayan eşi Ramazan İpek’i “kasten öldürme” suçlamasıy...

İşkenceci eşini öldüren Melek İpek hakkında ‘Örsel...

Çocuklarını ve kendisini ölümle tehdit eden işkenceci kocası Ramazan İpek’i öldüren Melek İpek’in av...

İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek’in 24 yıla k...

Çocuklarına ve kendisine sistematik işkence uygulayan eşi Ramazan İpek’i öldürmekten tutuklanan Mele...

İşkenceci eşini öldüren tutuklu Melek İpek: 27 gün...

Kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit eden işkenceci kocasını öldüren tutuklu Melek İpek: Burada 27...

İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek için müebbet...

Kendine ve çocuklarına sistematik şiddet uygulayan ve işkence eden kocası Ramazan İpek’i öldüren Mel...

Antalya Kadın Platformu: Melek İpek serbest bırakı...

İşkencesine maruz kaldığı Ramazan İpek’i ölmemek için öldüren Melek İpek için kadınlar açıklama yapt...