İşkenceci eşini öldüren tutuklu Melek İpek: 27 gündür dayak yemedim
Kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit eden işkenceci kocasını öldüren tutuklu Melek İpek: Burada 27 gündür hiç dayak yemedim ve ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat.

Antalya’da işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek’i (36) öldüren Melek İpek (31), tutuklu kaldığı cezaevinde dün gece avukatıyla görüştü. İpek’in “Dışarıda en çok kızlarıma sarılıp uyumayı özledim. Burada 27 gündür hiç dayak yemedim ve ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat” dediği öğrenildi.

Olay, 7 Ocak’ta Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde meydana geldi. Ramazan İpek, 12 yıllık eşi Melek İpek’i kelepçe takarak çıplak şekilde saatlerce dövdü. İşkence ve dayaktan gözleri şişen ve morluklar oluşan Melek İpek halsiz kalırken, eşi Ramazan İpek kendisini ve 2 çocuğunu öldüreceğini belirterek sabaha karşı evden ayrıldı. Birkaç saat sonra eve dönen Ramazan İpek, elleri kelepçeli halde bulunan Melek İpke tarafından vuruldu. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Melek İpek’i çıplak vaziyette elleri kelepçeli buldu. Kelepçeleri açılan Melek İpek’e ambulansta müdahale edildi. Gözaltına alınan Melek İpek, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

‘KIZLARIMA SARILIP UYUMAYI ÖZLEDİM’

Döşemealtı L Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Melek İpek’i dün gece avukatı Ahmet Onaran ziyaret etti. Müvekkiliyle aralarında geçen konuşmaları anlatan Ahmet Onaran, Melek İpek’in “Gönderdiğiniz tüm mektupları ağlayarak okudum. Elimden geldiğince cevap veriyorum. Cevap yazamadıklarımdan benim için özür dile avukat bey, onlara selam söyle. Dışarıda en çok kızlarıma sarılıp uyumayı özledim, bir de patates kızartmasını. Ben devletime ve onun adaletine güveniyorum. Burada 27 gündür hiç dayak yemedim ve ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat” dediğini aktardı.

Haber ve fotoğraf: DHA


İlgili haberler
İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek için müebbet...

Kendine ve çocuklarına sistematik şiddet uygulayan ve işkence eden kocası Ramazan İpek’i öldüren Mel...

Antalya Kadın Platformu: Melek İpek serbest bırakı...

İşkencesine maruz kaldığı Ramazan İpek’i ölmemek için öldüren Melek İpek için kadınlar açıklama yapt...

Kendisine işkence eden kocasını öldüren Melek İpek...

Antalya'da kendisine işkence uygulayan ve evli olduğu Ramazan İpek adlı erkeği silahla vurarak öldür...