Evli olduğu erkeğin kendisini öldüreceğini ihbar eden kadın 1 haftadır kayıp
112'yi arayarak evli olduğu erkeğin kendisine şiddet uyguladığını ve kendisini öldüreceğini ihbar eden Leyla Demir, 1 haftadır kayıp. Şüpheli S.D. ise sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi'nde oturan Leyla Demir, 13 Şubat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp evli olduğu S.D.'nin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini ihbar etti. Adrese giden jandarma ekipleri, Leyla Demir’i bulamadı. Şüpheyle gözaltına alınan S.D., jandarmadaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Leyla Demir’in bulunması için 13 Şubat akşamı çalışma başlatıldı. Aramaların ilk gününde kadının başörtüsü ve cep telefonu, evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri’nin kenarında bulundu. Bir haftadır süren aramalara, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, İHH, SAKE ve dalgıç polisler olmak üzere 28 kişilik ekip katıldı. Çalışmalarda ayrıca iz takip köpekleri, 8 araç, 3 bot ve bir dron da kullanıldı. Doğancılar Mahallesi'nin etrafındaki ormanda ve Sakarya Nehri kenarlarındaki çalışmalarda Leyla Demir, bulunamadı. Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları sürüyor. 

Kaynak-Fotoğraf: DHA

İlgili haberler
Gülistan Doku dört yıldır kayıp: ‘Deliller araştır...

Gülistan Doku’dan 4 yıldır haber alınamıyor. Aradan geçen 4 yılı Dersim Baro Başkanı Fatma Kalsen,...

5 gündür kayıp olan Seher Akkoyun’un cansız bedeni...

26 Mart’tan bu yana kayıp olan Seher Akkoyun’un cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp hamile kadının katledildiği ortaya çıktı

Mersin’de 10 gün önce evli olduğu Rim isimli kadının kuzenini öldürmekten tutuklanan Nasır A.’nın 4...