Kayıp hamile kadının katledildiği ortaya çıktı
Mersin’de 10 gün önce evli olduğu Rim isimli kadının kuzenini öldürmekten tutuklanan Nasır A.’nın 4 aylık hamile Rim’i de katlettiği ortaya çıktı.

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi’nde Nasır A . isimli erkek evli olduğu Rim isimli kadının kuzeni Muhammet A.'yı darp ederek ağır yaraladı. Şuuru kapalı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet,  16 Ocak'ta yaşamını yitirdi. Ardından gözaltına alınan fail ‘kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 aylık hamile olan Rim’in yeğeniyle yapılan görüşmede en son 22 Aralık'ta görüldüğü ve o günden beri kayıp olabileceği öğrenildi. Rim’den çevredeki hiç kimsenin haberi olmaması üzerine aile bireylerinden 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, fail Nasır A.,'nın Rim’i katledip evlerinin 150 metre arka kısmında bulunan briket fabrikasının bahçesindeki sazlık alana gömdüğünü söyledi.

Bunun üzerine bölgede yapılan çalışmada hamile kadının cenazesi bulundu. Kadının cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: Jinnews

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Mersin kadın platformları: Paketleme işçileri fuhş...

Mersin ve Tarsus kadın platformları, Tarsus’ta meyve-sebze depolarında paketleme işinde çalışan kadı...

GÜNÜN ŞARKISI Vanuatulu kadınlardan

Vanuatu’nın kuzey tropik adalarında yaşayan 'Vanuatu Women’s Water Music' grubu sanatçılarının perfo...

Yeniden üretim ve Ari Venüs

Kadınların faşizmde doğurganlığa hapsedilerek, ‘milletin yeniden üretilmesinde’ nesne haline getiril...