Eşinin çocuğunu istismar eden, eşini darbeden istismarcı serbest bırakıldı
Pendik’e bağlı Esenyalı mahallesinde üvey kızına istismarda bulunan M.K., olaya tepki gösteren eşine saldırdı. Mahkemeye çıkarılan istismarcı, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İstanbul Pendik’te kucağında çocuğu bulunan kadın, eşi tarafından tekmeli ve yumruklu saldırıya uğradı. Erkeğin, üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu, saldırının da kadının tepki göstermesi üzerine yaşandığı ortaya çıktı.

DHA’nın aktardığına göre olay geçtiğimiz Pazar 23.40 sıralarında Esenyalı Mahallesi’nde meydana geldi. M.K., bir önceki eşinden olan kızına, eşi M.K.’nin cinsel tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine erkek, kadına saldırmaya başladı. Kadın, çocuğunu da alıp sokağa da çıktı ancak şiddet sokakta da devam etti. Karısını sokak ortasında darbeden M.K.’yi gören ve sesleri duyan mahalleli, kadının “Eşim çocuğumu taciz ediyor” diye bağırması üzerine erkeği darbetti.

‘KIZIMA CİNSEL TACİZDE BULUNDU’

Darbedilen kadın ve kızı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. M.K. isimli kadının polise verdiği ifadesinde bir önceki eşinden olan kızına, şu anki eşi M.K.’nin cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti, bu yüzden aralarında kavga çıktığını söyledi. Kız çocuğu da ifadesinde üvey babasının geçmişte de kendine istismarda bulunduğunu söyledi, evde yalnız kalmak istemediği için istismarı annesi M.K.’ye anlattığını dile getirdi.

ADLİ KONTROL KARARI İLE SERBEST BIRAKILDI

Karısını ve çocuğunu darbeden M.K., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. M.K., “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Fotoğraf: Sendika.org arşivi/csgorselarsiv.org


İlgili haberler
GÜNÜN BİLGİSİ: Cinsel istismarla mücadelede ebevey...

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneğinin hazırladığı cinsel istismarla mücadelede ebeveyn olarak yapabile...

Biz sesimizi çıkarmadıkça çocuklar istismara uğram...

Bugün lise öğrencisi olan D.E’yi istismar eden S.E. 3. duruşmada sabit ikametgah gerekçesiyle serbes...

Temel hedef istismarı önlemek ve çocuğu korumak ol...

Çocuk istismarı alanında çalışan uzmanlar bir araya geldi: ‘Etkin çocuk koruma sistemi hayata geçiri...