Ceylan Sümer eşi tarafından katledildi
Hakkında daha önceden uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından 4 çocuk annesi Ceylan Sümer, katledildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde Ceylan Sümer, hakkında daha önceden uzaklaştırma kararı aldığı kocası Metin Sümer tarafından katledildi.

DHA'nın haberine göre kadın cinayeti dün saat 16.30 sıralarında Şelale Mahallesi'nde gerçekleşti. Metin Sümer, eşi Ceylan Sümer'i kesici aletle katletti.

Evdeki çocuklar balkona kaçıp yardım isterken, Metin Sümer yakınlarını arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi. İhbarla gelen ekipler, Ceylan Sümer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Metin Sümer ile olay yerine gelen babası R.S. gözaltına alındı. Çiftin 4, 5, 7 ve 11 yaşındaki çocukları koruma altına alınırken, Ceylan Sümer'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diyarbakır'daki eşi ile 4 çocuğunu 2 ay önce yanına getiren Metin Sümer'in polise verdiği ifadesinde cinayeti kıskançlık ve aldatma şüphesi bahanesiyle işlediğini belirtti. Metin Sümer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sümer, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Metin Sümer hakkında daha önce uzaklaştırma kararı olduğu belirtildi.

Cumhur İttifakının ortağı olan ve Meclise son seçimlerde 4 vekil sokan HÜDA PAR, uzaklaştırma kararlarında erkeklerinde dinlenmesini ve tedbir kararlarının verilirken delile dayandırılmasını istiyor. Haberin tamamını okumak için TIKLAYIN

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
Kadın cinayetleri ve ‘Ne yapmalı?’

Kadın cinayetleri en büyük yaramız. Her ay onlarca kadın için çeltik atıyoruz ölümlere. Burhaniye’de...

Kadın cinayeti davalarında yargının durumu

Nevin Yıldırım kararı nasıl değerlendirilmeli? Mahkeme Name Öztürk için ne diyecek? Kadın davalarınd...

İktidarın kadın düşmanlığı failleri güçlendiriyor

Pervasızca yaşanan kadına yönelik şiddetin, failler tarafından çekincesiz paylaşılmasının altında ne...