Belediye billboardlarında İstanbul Sözleşmesi eylemlerine çağrı
Haklarımızdan Vazgeçmiyoruz, İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula Kampanya Grubunun girişimiyle İstanbul’da belediye billboardlarına çağrılar asıldı.

Ülkenin dört bir yanından kadınlar sözleşmenin yürürlüğe girmesinin yıl dönümü olan 1 Ağustos’ta sosyal medyada, sözleşmenin iptalinin AKP MYK’sında tartışılacağının düşünüldüğü 5 Ağustos’ta da sokakta eylemde olacaklar.   

“Haklarımızdan Vazgeçmiyoruz, İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula” Kampanyası bileşenleri “Haklarımızın gereklerinin yerine getirildiği, tehdit altında hissetmediğimiz bir yaşam için İstanbul Sözleşmesi’ni uygulatalım!” diyerek çağrılarını sürdürüyor.

Haklarımızdan Vazgeçmiyoruz, İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula Kampanya Grubunun girişimiyle İstanbul’da belediye billboardlarına eylemlerin görselleri asılarak kadınlara yapılacak olan eylemler için çağrıda bulunuldu.

1 Ağustos Cumartesi günü, Eşitlik İçin Kadın Platformu ve diğer illerdeki kampanyaların ortaklığında sosyal medyada saat 11’den itibaren #İstanbulSözleşmesindenVazgeçmiyoruz hashtagiyle eylem gerçekleştirecek.

5 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00’da Kadıköy Beşiktaş İskelesi’nde kadınlar bir araya gelerek sokakta sözlerini söyleyecek.


İlgili haberler
Dardanel’in çalışma kampından İstanbul Sözleşmesi’...

Eşitlik, 8 Mart reklamlarında kadına değer verdiğini söyleyip, ilk fırsatta kadınları çalışma kampla...

‘1 Ağustos’ta sosyal medyada, 5 Ağustos’ta meydanl...

Haklarımızdan Vazgeçmiyoruz, İstanbul Sözleşmesi’ni Uygula Kampanya Grubu: ‘İstanbul Sözleşmesi’ni u...

GÜNÜN BİLGİSİ: İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili kara...

Eşitlik İzleme Kadın Platformu, İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili doğruları anlatıyor...