7. kattan şüpheli şekilde 'düşen' kadının yerde sürüklendiği görüntüler ortaya çıktı
Beşiktaş'ta bulunan bir otelin 7'nci katından şüpheli bir şekilde düşen Ebru Cizdam'ın olay günü aynı odada bulunan Özgür Aydoğan tarafından yerde sürüklendiği görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş Ortaköy'de bulunan bir otelin 7'inci katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam'ın olay günü birlikte olduğu Özgür Aydoğan tarafından şiddet gördüğü ve yerde sürüklendi görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş'ta 2 Mart günü Ebru Cizdam, bir otelin 7'nci katından şüpheli bir şekilde “düşerek” hayatını kaybetti. Olay anında Cizdam’ın yanında bulunan ve yüzünde tırnak izleri olduğu iddia edilen Özgür Aydoğan şüphe üzerine gözaltına alınıp tutuklandı. Aydoğan ifadesinde, Cizdam’ın çatıdan düştüğünü iddia ederek, "Onu merak ettim. Terasa baktığımda göremedim. Daha sonra onun çatıya çıktığını fark ettim. Onu indirmeye çalıştım. Ancak başarılı olamadım. Aşağı düştü" demişti.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre olayın yaşandığı otelin 7'inci katında buluna güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür Aydoğan'ın Ebru Cizdam'ı yerde sürüklediği ve kadının kaçtığı ortaya çıktı. Odaya giren Aydoğan'ın daha sonra oteldeki odadan çıkarak Cizdam'ı zorla odaya soktuğu belirlendi.

İlgili haberler
Şüpheli ölümlere ‘intihar’ etiketi yeni kadın cina...

Pandemiyle birlikte şüpheli kadın ölümlerindeki artış dikkat çekecek boyuta ulaştı. Pek çoğu cinayet...

5 maddede şüpheli kadın ölümleri

Kadın cinayetlerinin her yıl artması, şüpheli kadın ölümlerinin yaşanmasının tesadüf olmadığını düşü...

'İndirimde düzenlemeler yapacağız' sözü havuç-sopa...

Av. Yelda Koçak, Adalet Bakanının 'iyi hal indirimlerine' dair yapacağını söylediği düzenlemenin hav...