İzmir'de iki kadın katledildi
İzmir'in Konak ilçesinde iki kadın evli oldukları erkekler tarafından katledildi.
BOŞANMAYA ÇALIŞTIĞI ERKEK TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

İzmir'in Konak ilçesinde Gülsüm M., boşanma aşamasında olduğu S.M. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 01.30 sıralarında Duatepe Mahallesi numara 11'deki evde meydana geldi. S.M. ile bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu Gülsüm M.’yi birçok kez bıçakladı. Şüpheli kaçarken, sesleri duyan komşularını ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gülsüm M. kurtarılamadı. Gülsüm M.‘nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan cinayet şüphelisi S.M.‘nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

KONUŞMA BAHANESİYLE KATLETTİ

İzmir’in Konak ilçesinde Fatma Kahraman ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip kaldığı ablasının evinde, evli olduğu R.K. tarafından konuşma bahanesiyle tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Gürçeşme Caddesi’nde meydana geldi. R.K., ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen Fatma Kahraman’ı konuşmak için dışarı çağırdı. R.K., dışarı çıkan Fatma Kahraman'a yanındaki tabancayla 3 el ateş edip kaçtı. Silah sesini duyup dışarı çıkan yakınları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kahraman, kurtarılamadı. Kahraman’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, polis ekipleri kasten yaralama ve gasp başta olmak üzere birçok suçtan suç kaydı olan şüpheli R.K.’nın yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül
Kaynak: DHA

İlgili haberler
Aile temelli ara buluculuk tezgahı: Boşanmaya eng...

Aile arabuluculuğu kadın örgütleri ve barolar tarafından tepkiyle karşılansa da Adalet Bakanlığı, İç...

Kadın cinayetinde soru işaretleri giderilmedi | 'S...

Sevgi Eren’in şüpheli ölümü aydınlatılmadı. Kardeşinin ölümünün ardından bir an önce aydınlatılmasın...

Mahkeme kadın cinayetinde İçişleri Bakanlığını kus...

Hakkında koruma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki erkeğin kararı ihlal ettiğini kolluk kuvvetler...