Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği
![Ulaşımdan uyuşturucuya, kadınlar mahalledeki sorunları birlikte çözecek](/storage/images/k7aQTparoDK59WdrzrJNnpC9gCEmvntruDLDz0IA-t.png)
‘Kadınlarla bir önceki yerel seçimlerden sonra bir sonraki yerel seçimlerde aday çıkartma kararı almıştık ve bugün, mahallemizin sorunlarını bizden daha iyi kimse bilemez diyerek bir aday çıkardık.’
![Maltepe'de kadınlar 1 öğün ücretsiz yemek için imza topladı](/storage/images/uIbA3I1Av4cMHcKjycbUYnVZDL7MrtRCwvTW3Utr-t.png)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği'nden kadınlar okullarda 1 öğün ücretsiz ve sağlıklı yemek için okul önlerinde imza topladı.
![Gülsuyu’ndan kadınlar kahvaltıda buluştu](/storage/images/2KSkynF2mKHVpsKl2v1CEu6XVfF011dq0txx2w51-t.jpeg)
Kadınlar Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği çağrısıyla kahvaltıda buluştu.
![Gülsuyu’nda kadınlar: Çocuk istismarının önü açılıyor, Diyanet fetvasını kabul etmiyoruz](/storage/images/VCN9UHiESrGjhUXEJEVIZ9REOzr2G2VVGwnMsNqg-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneği deprem söyleşisinde bir araya geldi. Söyleşi sonrası Diyanet fetvasına ilişkin açıklama yapan kadınlar, çocukların istismarına izin vermeyeceklerini söyledi.
![Maltepe’de kadınlar 25 Kasım etkinliğinde buluştu: Yan yana geliyoruz](/storage/images/BrAdVPLsMYTQRyGhY2AyN4owvFcox7gGq2E4S9eT-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evi Derneği 25 Kasım’a giderken dayanışma etkinliği düzenledi. Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe onlarca kişi katıldı.
![Gülsuyu Gülensu kadınları 8 Mat'ı kutlamaya çağırıyor!](/storage/images/g4YSaxEeevvxNFb4jysxCrny6F0W47vhAofOMckq-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu kadınları tüm mahalleliyi 'Haklarımız, hayatlarımız ve özgürlüğümüz için buluşuyoruz şiarıyla 19.00'da Gülsuyu Heykel'e çağırıyor.
![Yardımlar hani nerede?](/storage/images/6xesnRMF3Hqp2eynujEU0W3QOIvprZozCiTy5dJL-t.jpeg)
‘Çalışmak zorunda bu kadın nasıl geçinecek, evde de kalamaz hiçbir güvencesi yok. Hükümet bağırıyor “dışarı çıkmayın” diye o zaman bu kadınlara bakacaksın doyuracaksın, yiyecek ekmek vermelisin.’
![Maltepe’de şiddete karşı büyüyen kadın dayanışması](/storage/images/9IUn6LMBqUoCXFms80IB9or8SjOzv40wa6IeTeli-t.jpeg)
‘Artık kime güveneceğimizi şaşırdık. Çocuklar da çok tedirgin. Devlet buna bir el atsın, en ağır cezaları versin. İki takım elbise giyip kravat takınca iyi hal indirimi uyguluyorlar. Böyle olmamalı!’
![Maltepe’de kadınlar şiddete karşı haklarını konuştu](/storage/images/p9MXI6RKKdtM12SbEotA10aOZ2fpQCpYUMXadYV8-t.jpeg)
‘Özellikle mahallerde kadınların şiddete karşı ve sorunları için bir araya gelebilmesi çok önemli, dayanışmayı güçlendirmeliyiz.’
![Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Derneğinden 25 Kasım etkinliği: ‘Haklarımız Var’](/storage/images/Vw739LG8QmRCHjhXIP5VXb1ADCKXanoyNjvzOmum-t.jpeg)
‘Haklarımızı bilmek ve sahip çıkmak için bir araya geliyoruz’ diyen kadınların etkinliğine Ekmek ve Gül editörlerimizden Gizem Örnek ve Avukat Gamze Gökoğlu’da katılıyor.
![Ve hayal kurdum, sonunda kendim için...](/storage/images/yiTRY0icrjC73LStVeTzNpNVj3xOViC4hgeN7U8o-t.jpeg)
Burada daha iyi anladım kadın dayanışmasının önemini. Kadınların bir araya geldiğinde birçok şeyi başarabileceğini ve beraber hareket edildiğinde birçok kazanım elde edilebildiğini daha iyi anladım.
![Maltepe’de kadınlardan adaylara çağrı: Taleplerimize kulak verin](/storage/images/QKR02YB463wUIXMMO33NmDy5c5YuCHjTk6gAzDtT-t.jpeg)
Maltepe’de Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evi Derneği üyesi kadınlar seçim öncesi taleplerini açıkladı ve adaylara seslendi: ‘Kadınların taleplerine kulak verin, birlikte söz söyleyelim.’
![Maltepe’de kadınlar 8 Mart şöleninde buluşuyor](/storage/images/SoN0wrq1EsDhzVk6Po4FOgMRVLalcNEdFcrK1bqH-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evi Derneği 8 Mart öncesi Maltepeli kadınlarla buluşmak için şölen düzenliyor.
![Maltepe’de çocuklara karne hediyesi](/storage/images/FxeKcrdGgAxnx8fv0MopulXS73AFX38nvhB12Gk8-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evinde çocuklar akademisyenlerle buluştu, hayallerini tuvallere taşıdı.
![GÜNÜN ÇAĞRISI: Dilek Çakır için kadınlar sokakta!](/storage/images/KKzDtPDUurz3xBeho3tRrUrIZ2P2gWgu65BeBB0M-t.jpeg)
İki çocuğu, boşanmak üzere olduğu kocası tarafından öldürülen Dilek Çakır ile dayanışmak için Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evi bugün basın açıklaması yapacak.
![Nermin’in hayatında ne değişti?](/storage/images/HLcRCa5DrEi5uv4evwXoTL6GtltMfKYR6TSaRW5F-t.jpeg)
Yıllardır kocasından şiddet gören Nermin uzun süren boşanma çabasında neler yaşadı, neler gördü, neler öğrendi?
![Aslında çok şey istemiyoruz](/storage/images/HBCB4MmQjzr3wmmrUDrcof7eiffnqMzfM8CxWfEi-t.jpeg)
Yaşamları dört duvar arasına sıkıştırılmaya çalışılan kadınların dertlerine ve bu hayattan beklentilerine kulak verelim.
![GÜNÜN DAYANIŞMASI: Kadınlar aşure gününde buluştu](/storage/images/S2idqa40DUlbsUvgpluGj8QCAnhQU2K3Nv7fVvWz-t.jpeg)
Gülsuyu Gülensu Kadın Dayanışma Evinde kadınlar aşure gününde buluştu. Aşure etkinliği için bir araya gelen kadınlar yeni dönem dernek çalışmalarını da konuştu.
![Bahçede Bilim](/storage/images/a7e7dc43d738c6d045ae6e44779d1706.jpg)
Maltepe Beşçeşmelerde Kültürevi bahçesinde çocuklar için ‘Bahçede Bilim’ şenliği gerçekleştirildi. Veliler, öğretmenler etkinliği nasıl bulduklarını Ekmek ve Gül’e anlattı.
![Hem kızlarıma hem bana hayatta küçük bir mola](/storage/images/P0byjZD9u8piQJOEX6iASzytBp5QOoUReTs9b2pt-t.jpeg)
Dilek, Gülensu Kadın Dayanışma Evi tanışıyor ve bu tanışmayla hayatı değişiyor. Derneğin tiyatro ve drama etkinliklerine katılan iki kızıyla birlikte de kadın dayanışmasının önemini daha da anlıyor.
- EN SON
- ÇOK OKUNAN
- ÖNERİLEN
Editörden
Bültenimize abone olun!
E-posta listesine kayıt oldunuz.