Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneğinden kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde “Sonra” adlı oyunu sahneledi.
Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği, Ankara Kültür Sanat Platformu ortaklığında hazırlanan “Sonra” oyunun yönetmenliğini Gökhan Karaosmanoğlu üstlendi.

Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneği Başkanı Elif Sancı, oyunun sonunda, “Tuzluçayır Kadınları Dayanışma Derneğine adım atarak ‘sonra’ demekten vazgeçti bu kadınlar. Buraya gelen kadınlar da evden çıkarak ‘sonra’ demekten vazgeçti. Biz mücadele eden, ‘sonra’ demekten vazgeçen kadınlar olarak 8 Mart’ta da sokaklarda olacağız. Mücadeleden de, dayanışmadan da, kız kardeş olmaktan da vazgeçmiyoruz” dedi.
Dernek, 7 Mart saat 12.30’da Hacı Bektaş-i Veli (Tekmezar) Parkı’ndan başlayacak olan yürüyüşle Alyans Düğün Salonu’na giderek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için yapacağı etkinliğe çağrı yaptı.
Fotoğraflar: Ekmek ve Gül
- EN SON
- ÇOK OKUNAN
- ÖNERİLEN






















