Temizlik işçisi kadın, ev sahibi tarafından tecavüze maruz kaldı!
Evlere temizliğe giderek geçinen kadın, ev sahibi tarafından 2 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde tecavüze maruz kaldı.

Evli ve bir çocuk babası Mert Al, temizlik için A. T. G.’yi evine çağırdı. İstanbul Esenler’deki evinden Gaziosmanpaşa’ya giden kadın bu evde 2 yaşındaki oğlunun önünde tecavüze maruz kaldı. 30 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Al bugün hâkim karşısına çıkıyor. 

T24’ün haberine göre Mobilya işçisi Mert Al (28), Facebook’ta iş ilanları sayfasına, Esenler çevresinde ev temizliği işi aradığını belirten A. T. G. (38) ile temasa geçti. Geçen 16 Şubat günü G., bakacak kimsesi olmadığı için, 2 yaşındaki oğlunu da alarak Esenler’den Gaziosmanpaşa Küçükköy’e gitti.

Temizlik yapan kadına cinsel saldırıda bulunan Mert Al, işçi kadının ağlayan çocuğuna da bıçak doğrulttu. Evden çıktıktan sonra bir dükkana sığınan ve polisi arayan kadın şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Mert Al, çıkarıldığı Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği'nde, G. ile, kendi rızası ile birlikte olduklarını iddia etti. Tutuklanarak cezaevine konulan Al hakkında, 30 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davanın ilk duruşması bugün görülüyor.

İlgili haberler
Cinsel saldırıya uğrayan Meryem infaz indirimine t...

Tatil için gittiği Antalya’da Meryem U.'yu cinsel saldırıya maruz bırakan 2 kişi adli kontrol şartı...

Kadın doktoru tecavüze maruz bırakan başhekim tutu...

Hastanede nöbetçi olan kadın doktora ilaç vererek cinsel saldırıda bulunan başhekim tutuklandı

14 yaşında tecavüze uğrayan Duygu: Kadın mücadeles...

Bir çocuğun sistematik istismara maruz kalıp, bununla tek başına mücadele etmeye çalışması ne demekt...