Talat Bulut’a ‘takipsizlik’ kararı
Kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddiasıyla, Şimşek tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan Talat Bulut’a yargı koruması!

Başrol oynadığı 'Yasak Elma' adlı dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilen oyuncu Talat Bulut hakkında açılan taciz soruşturmasında başsavcılık takipsizlik kararı verdi!

FOX TV’de yayımlanan ‘Yasak Elma’ dizisi setinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Şimşek, dizinin oyuncusu Talat Bulut tarafından tacize uğradığını söyleyerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmada Şimşek'in, şikâyetçi olduğu Talat Bulut 'un ve şahitlerin ifadeleri alındı. Soruşturma neticesinde ‘Şimşek'in iddialarını doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği’ gerekçesiyle 'takipsizlik' kararı verildi.

Özge Şimşek, “Bir daha böyle durumlar yaşanmasın” diye bu olayın üzerine gideceğim diyerek anlatmıştı Ekmek ve Gül’e başından geçenleri...

Talat Bulut’un kostüm asistanı Şimşek’i taciz ettiği iddiaları sonrası sinemacılar adı tacize karışmış isimlere filmlerinde yer vermeyeceklerini açıklamıştı, bazı oyuncular da bu kararı desteklemişti.

Yaşanan taciz sonrası Talat Bulut’un diziye devam edip etmeyeceği sorusuna da yapımcı Fatih Aksoy’dan yanıt geldi. Olay ortaya ilk çıktığında olayı “hasıraltı etmem” diyen Aksoy yaşanan tacizi görmezden gelerek,”Yasak Elma dizisinde Talat Bulut ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili haberler
Yasak Elma’da taciz skandalı: Tacize uğrayan set ç...

Yasak Elma dizisi setinde başrol oyuncusu Talat Bulut tarafından taciz edilen set çalışanı kadın yaş...

Tacizden açığa alınan öğretim üyesi süre dolmadan...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde kadın öğrencilere taciz ve tehditte bulunduğu şikayetiyle görevde...

Sinemacılardan Talat Bulut açıklaması: Adı tacize...

Yasak Elma dizisi setinde Talat Bulut tarafından taciz edildiğini açıklayan kostüm asistanı kadına b...