Şule Çet davası sanığının ailesi gazetecileri hedef gösterdi
Şule Çet davası sanıklarından Çağatay Aksu’nun ailesi, hazırladığı broşür ile aralarında muhabirimiz Burcu Yıldırım’ın da olduğu gazetecileri hedef gösterdi.

Şule Çet davasında yargılanan Çağatay Aksu’nun annesinin çocuklarını aklamak için hazırladığı 141 sayfalık broşürde avukatları ve aralarında muhabirimiz Burcu Yıldırım'ın da olduğu gazetecileri hedef gösterdi.

Üniversite Öğrencisi Şule Çet’in ölümüne neden olduğu iddiası ile yargılanan Çağatay Aksu’nun ailesi kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla haber yapan gazeteciler, konuyu takip eden kadın hakları savunucuları ve milletvekillerine dair bir rapor hazırladı.

Raporda, Avukatlar Umur Yıldırım, Ferhat Gebeş, Pelin Soylu ve Onur Tatar ile gazeteciler Fevzi Kızılkoyun, Erk Acarer, Ayşe Arman, İnci Hekimoğlu, Burcu Yıldırım, Alican Uludağ, Fatih Altaylı, Pınar Doğu, Işıl Özgentürk, Cengiz Semercioğlu, Nagehan Alçı, Ece Üner, Hatice Ekinci de hedef gösterildi.

Sanıkların ailelerinin hazırlattığı ve AKP’li milletvekillerine iletildiği iddia edilen raporun adı, “Şule Çet Davası Şule Çet Davasının Gerçek Olay Örgüsü Kamuoyu Nasıl Yanıltıldı? Resmi Belgelerle Dava Dosyasının Gerçekleri."

İlgili haberler
Şule Çet dahil o gün ölenlerin listesini göndermiş...

Şule Çet'in ölümünden yaklaşık bir saat sonra Sanık Berk Akand’ın nişanlısına gönderdiği mesajlar or...

İÜHF Öğrenci Kadınlar Şule Çet için Ankara'ya gidi...

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi kadınlar 20 Kasımda Şule Çet için Ankara Sıhhiye Adl...

Şule Çet davası avukatlarından sanığın annesinin i...

Şule Çet davasının avukatları Umur Yıldırım, Ferhat Gebeş ve Onur Tatar, sanık Çağatay Aksu’nun anne...