Kezzaplı saldırıya uğrayan Asiye Güzel'in kızı: Annemin koruma talebi reddedildi
Asiye Güzel, evliliği boyunca şiddete maruz kaldı, boşandı. Eski eşinin kezaplı saldırısına uğradı. Asiye Güzel'in kızı: Annem 4-5 defa koruma talep etti ama koruma talebi hep reddedildi.

Antalya’da, otobüs şoförü 53 yaşındaki Bünyamin Bardakçı, 2 yıl önce boşandığı 45 yaşındaki Asiye Güzel’in yüzüne kezzap attı. Ağır yaralanan Güzel tedaviye alındı. İddiaya göre Bünyamin Bardakçı, saldırıyı Asiye Güzel’in ikinci evliliğini yapması nedeniyle gerçekleştirdi. Asiye Güzel’in hastanede tedavisi sürerken, Güzel’in evleneceği ifade edilen arkadaşının aktardığına göre, saldırıdan sonra Güzel’in iç organları ciddi hasar aldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Asiye’yi yakınları bekliyor. Biz de hastanede Asiye’nin kızı ve arkadaşlarıyla konuştuk.


DEFALARCA TELEFON NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ

Asiye Güzel’in kızı, “Annem bu adamdan korunmak için 4-5 defa koruma talep etti ama koruma talebi hep reddedildi.” dedi. Asiye’nin bir kadın arkadaşı ise “Asiye boşandıktan sonra Konya’da adam hiç rahat vermediği için Antalya’ya geldi ve bir otelin restoranında çalışıyordu” diyerek Güzel'in yaşadıklarını anlattı. Arkadaşının telefon numarasını ve adresini defalarca değiştirdiğini ve bu yüzden Antalya’ya geldiğini belirten kadın, “Bu adamın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Asiye hayat dolu, çok iyi bir insandı” dedi. Asiye’nin çalıştığı turizm tesisinden iki işçi arkadaşı ise, “Asiye hayat dolu, çok güzel bir insandı” diyerek üzüntülerini ifade etti.
Asiye’nin arkadaşları doktorun kendilerine “Hayati tehlikesi halen devam ediyor, çok yoğun acı hissettiği için uyutuluyor, yaşasa dahi gözlerinin görmesi çok zor” dediğini aktardı.

İlgili haberler
Hindistan’da bir kadına beşinci kez asit saldırısı

Her yıl yüzlerce kadının asit saldırısına uğradığı Hindistan’da daha önce 4 kez aynı kadına asitle s...

Kadına şiddetin dik alasını yaşarken...

Esenyalı Kadın Dayanışma Derneğinden Adile Doğan: Şiddet, yoksulluk, işsizlik kadınların hayatının o...

Sürekli taciz ettiği eski eşine kezzaplı saldırıda...

Asiye Güzel, evliliği boyunca şiddete maruz kaldı, boşandı. Eski eşin tacizleri devam etti, koruma k...