Kalp krizi geçiren çocuğun anne babasına suç duyurusu!
57 yaşındaki Tuncay Ç.’nin istismarına maruz kalan ve duruşmada sanıkla karşılaşacak olmasının stresiyle kalp krizi geçiren Y.K’nın anne ve babasına dava açıldı! İstismar sanığı ise serbest...

İzmir’in Bornova ilçesinde 9 yaşındaki Yağmur K. geçtiğimiz yıl arkadaşının dedesi tarafından cinsel istismara maruz kalmış, daha sonra durumu ailesine anlatmıştı. Ailenin dava açtığı Tuncay Ç. ile duruşmada karşılaşacak olmanın tedirginliğini yaşayan Yağmur bu strese dayanamayarak kalp krizi geçirmişti. Çocukları hem istismara uğrayan hem de hayatını kaybeden aileye şimdi de sanığın kızı tarafından dava açıldı. Yağmur A.'nın ailesine istismar sanığına saldırdıkları iddiasıyla açılan davada Yağmur K.'nın babası T.K., annesi F.K. ve yakınları S.F.’nin suçu ise ‘basit yaralama’ olarak gösterildi. 

İSTİSMARCIYLA DURUŞMADA KARŞILAŞMA STRESİ KALP KRİZİ GEÇİRTMİŞTİ 
Bornova’nın Kızılay mahallesinde geçen yılın 29 Temmuz akşamı ilkokul öğrencisi Yağmur K., arkadaşının dedesi Tuncay Ç’nin istismarına uğramıştı. Gözaltına alınan Tuncay Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık soruşturmasından sonra da Tuncay Ç. hakkında İzmir 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'çocuğa cinsel istismar'da bulunmaktan dava açıldı. Ancak yaşadığı travmanın ve büyük korkunun etkisinden kurtulamayan Y.K davanın ilk duruşmasında istismarcısıyla karşılaşacağından dolayı yaşadığı yoğun stres nedeniyle davadan iki gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Tutuklu yargılanan Tuncay Ç. İse geçtiğimiz mart ayında serbest bırakıldı. Kızlarının ölümüne sebep olduğunu düşündükleri sanığın serbest kalmasına Y.K’nın ailesi tepki göstermişti. 

İlgili haberler
GÜNÜN RAKAMI: Korunmaya muhtaç çocuk sayısı 2 yıld...

Bu korkunç artışın en temel gerekçesi ise artan yoksulluk.

Kadınların mücadelesine inanıyorum

Eşinden ve kayınvalidesinden yıllarca şiddet gören Nazlı'nın canına tak etme ve kendini bulma hikaye...

GÜNÜN RAKAMI: Mart ayında 29 kadın ve 3 çocuk erke...

Taciz, tecavüz, cinayet, istismar... bianet'in erkek şiddeti çetelesi ne yazık ki 2017 Martında da k...