İzmir'de 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz
Kız çocuğunu istismara maruz bırakan erkeğin karakoldaki savunması: ‘Elbisesi açıktı tahrik oldum’. Dava 2 Mart’ta 14.15’te İzmir Adliyesinde!

İzmir'de bir fırında çalışan hakkında, müşteri olarak gelen 15 yaşındaki kız çocuğuna istismara maruz bıraktığı iddiasıyla dava açıldı. İlk duruşma 2 Mart Pazartesi günü saat 14.15'te İzmir Adliyesinde görülecek.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir fırında çalışan K. isimli erkeğin, 2019’un Haziran ayında fırından alışveriş yapan 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. 15 yaşındaki kız çocuğu 22 Ağustos 2019 günü akşam saatlerinde arkadaşı ile parkta otururken yaşadıklarını arkadaşına anlatması üzerine olay ortaya çıktı. Kız çocuğu karakolda verdiği ifadesinde fırından yiyecek bir şeyler aldığı esnada çalışanın kendisini fiziksel tacizde bulunduğunu, tepki vermesi üzerine geri çekildiğini ancak daha sonra üstüne yürüdüğünü ve kendisinin fırından hızla uzaklaştığını anlattı. K’nın kendisinden özür dilediğini ancak yaşanan olaydan dolayı psikolojik sorunlar yaşadığını da dile getirdi.

DAVA 2 MART GÜNÜ GÖRÜLECEK
Şüpheli K. ise karakolda verdiği ifadesinde kız çocuğunun üzerindeki elbisenin çok açık olduğunu, bu durumdan dolayı tahrik olduğunu söyleyerek, kız çocuğuna dokunacak olduğunu ancak dokunmadığını iddia etti.

Şüpheli K. hakkında çocuğa karşı cinsel istismar suçu işlediği yönünde dava açıldı. İlk duruşma 2 Mart günü saat 14.15'te İzmir Adliyesi 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Konuyla ilgili mağdur çocuğun annesi çocuk istismarcılarının en ağır cezayı almasını istediğini söyleyerek tüm kadınlara davanın takipçisi olmaları için çağrı yaptı.

İlgili haberler
Esenyurt’ta veliler okul önünde istismara isyan et...

Esenyurt Belma Barut İlköğretim Okulu’nda yaşanan istismar olayı 3 gündür sonuçsuz kalınca, veliler...

İstismar davasında savcı ‘Saldırı gerçekleşmedi, s...

Çiğli’de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan V.A’nın yargılandığı davada savcı cinse...

Kadınlar başardı: İstismar zanlısı babaya soruştur...

Adana’da çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkan M.A.K. hakkında sitemizde yer alan haberler ve kad...