Eskişehir'de bir kadın boşandığı erkeğin satırlı saldırısına uğradı
7 ay önce Y. Özalpay'dan boşanan A.T. Arslan, bu akşam saatlerinde Y.Ö.'nün satırlı saldırısına uğradı. Uzaklaştırma kararı almak için başvuru yapan Arslan baskılar sonucu kararından vazgeçmiş.

Eskişehir'de akşam saatlerinde bir kadın daha eski eşi tarafından saldırıya uğradı. Kafasından, yüzünden ve ellerinden satırla yaralanan A.T. Arslan, kafasındaki kırıklar nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşam savaşı veriyor.

7 ay önce, eski eşinden boşanan A.T. Arslan, boşanmadan sonra da eski eşi Y. Özalpay'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Uzaklaştırma kararı alabilmek için Eskişehir Kadın Danışma Merkezine ve Eskişehir Barosu’na başvuran A.T. Arslan, bu şikayetinden yine Özalpay'ın ve ailesinin baskıları sonucunda vazgeçmek zorunda kaldı. Y. Özalpay'la 2 gün önce bir hakaret davasında karşı karşıya gelen A.T Arslan, Y. Özalpay'ın hakaretlerine uğradı. Boşandıktan sonra ailesinin yanına yerleşen Arslan, bir eğitim kurumunda aşçı olarak çalışmaya başladı.

Y. Özalpay'ın herhangi bir işte çalışmadığı ve Arslan’ın maaşı ile yaşamını sürdürdüğü bilgisine ulaşılırken, 2 gün önce görülen hakaret davasından para alamayacağını anladığı için bu akşam saatlerinde Arslan'ın evinin yolunda bekleyerek Atatürk Bulvarı’nda Arslan’a saldırdırdığı ifade edildi. Kafasından, yüzünden ve ellerinden ağır yaralanan Arslan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Arslan’ın durumu ciddiyetini koruyor.
Olay sırasında Arslan’a saldıran Y. Özalpay'a ise çevredekilerin müdahale ettiği bilgisine ulaşıldı.


İlgili haberler
Şiddetin yalnızca suretine değil esasına karşı da...

Saldırıları püskürtürken, yalnızca kâğıt üstündeki haklarımıza sahip çıkmakla kalmayıp, bu hakları k...

‘Sonumun Emine Bulut gibi olmasından korkuyorum’

Evli olduğu S.Y. tarafından darp edilen ve tehdit edilen İrem Y, ‘Sonumun Emine Bulut gibi olmasında...

Emine Bulut’un katili ilk kez hakim karşısında

Eski eşi Emine Bulut’u öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Fedai V...