Eski eşini ve kızını öldürdü ağırlaştırılmış müebbet aldı
Eski eşi Esra Yalçın ve 5 yaşındaki kızını öldüren Gökhan Yıldız ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı. Esra Yalçın’ın annesi Ayla Yalçın “Ciğerimi yaktı, analar onlar için mi evlat büyütüyor” dedi.

İskenderun’da 5 yaşındaki kızı Ceren Yıldız ile boşandığı eşi Esra Yalçın’ın boğazını keserek öldüren Gökhan Yıldız, eski eşini nitelikli öldürme suçundan müebbet, öz kızını canice öldürmek suçundan ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Karar duruşması sonrası konuşan Esra Yalçın’ın annesi Ayla Yalçın, “Ağırlaştırılmış cezalar bunlara verilecek ki, bir daha böyle şeyler yapamasınlar, korksunlar. Allah’ın verdiği canı kimse alamaz. Yazıktır günahtır. Analar onlar için mi büyütüyor, besliyor ciğerlerimizi yakmak için mi? Yaşamıyorum, bizleri de mahvetti” diye konuştu

İskenderun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında mağdur avukatları sanığın olayı planlı bir şekilde yaptığını anlattı: “Geceden araç kiralayarak ilçeye gelmiş, sabahı beklemiş, kapıyı çalmamış birilerin açmasını beklemiş. Eski eşi Esra’yı öldürmüş, bıçak kırılmış ve yeni bir bıçak alarak bu defa kızını öldürmüş. Planlı bir şekilde canavarca bir hisle taammüden öldürme eylemini gerçekleştirmiş. Ağırlaştırılmış müebbet cezası istiyoruz”

VERECEĞİNİZ HER CEZAYA RAZIYIM
Son söz olarak “Çok pişmanım. Vereceğiniz cezaya razıyım” diyen Gökhan Yıldız eski eşini nitelikli öldürme suçundan müebbet, öz kızını canice öldürmek suçundan ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU
29 Mart günü, İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana gelen olayda Kayseri Adliyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Gökhan Yıldız, iddiaya göre, boşandığı eşi Esra Yalçın ile konuşup, barışmak amacıyla İskenderun’a gitti. Yalçın ile Yıldız arasında tartışma yaşandı. Gökhan Yıldız tartışma sırasında eski eşi Esra Yalçın ile kızı Beren'i bıçakladı.
İlgili haberler
Boşanmak istediği için öldürülen kadınların adalet...

Eşlerinden boşanmak isteyen kadınların haberleriyle uyandık bu sabah da. Öldürme eylemi tasarlanmış,...

Kadınlar öldürülüyor, Akit ‘zavallı erkekleri’ sav...

Akit’in günlerdir manşetine taşıyarak hedefe koyduğu 6284’ü Avukat Devrim Avcı yazdı: ‘Zavallı babal...

Sevgül anlatıyor: Bugün yaşamam bile bir mucize

12 yıl boyu dini nikahlı eşinin şiddet ve ölüm tehditlerine maruz kalan Sevgül uzaklaştırma kararı b...