Eğitim Sen’den 25 Kasım öncesi anket çalışması
Ankara Eğitim Sen 3 No'lu Şube Kadın Meclisi, 25 Kasım’a kapsamlı bir anket çalışmasıyla hazırlanıyor. 3 hafta sürecek anket çalışmalarının sonuçları 25 Kasım'da paylaşılacak.

'İnadına Yaşam, İnadına Dayanışma' çağrısıyla Ankara Eğitim Sen 3 No'lu Şube Kadın Meclisi 25 Kasım'a giderken anket düzenliyor. Yapacakları çalışmayı Eğitim Sen 3 No'lu Şube Sekreteri Songül Keşkek, Ekmek ve Gül'e anlattı.

Şube kadın meclisleri ile toplanarak 25 Kasım kapsamında neler yapabileceklerini konuştuklarını ve anket yapma kararı aldıklarını söyleyen Keşkek, “Bu anket çalışmasını yapma kararını alırken öncelikle kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri ile ilgili duyarlılık ve farkındalık yaratmak, çözüm önerileri geliştirmek, cinsiyetler arasında da yaklaşımlarda farklılık olup olmadığının öğrenmek bir veri haline getirmek istedik” dedi. Anket çalışmasını yaklaşık 3 hafta boyunca sürdürmeyi planladıklarını ve sonuçlarını 25 Kasım'da paylaşacaklarını belirten Keşkek, “Amacımız kadına yönelik şiddetle ilgili düşünce ve mücadele önerilerinizi derlemek, konu ile ilgili duyarlılık oluşturmak ve kadın mücadelesine katkı sunmaktır. Bu formu doldurarak ilgili çalışmaya yapacağınız katkılara şimdiden teşekkür ederiz.”

Anket çalışmasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

İlgili haberler
Eğitim Sen: ‘Kadın üniversitesi değil, eşit ve özg...

Eğitim Sen’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kadın Üniversitesi’ kurulması talimatına tepki...

Balçovalı kadınlar 25 Kasım’a hazırlanıyor

İzmir Balçova’da kadınlar 25 Kasım öncesi buluşmalarını sürdürüyor. Kadına yönelik şiddete ve çözümü...

Bursa’da kadınlar 25 Kasım’a kadar her cumartesi e...

25 Kasım öncesi kadınlar hazırlıklara başladı. Bursa’da kadınlar 25 Kasım’a kadar her cumartesi günü...