Dersimli kuaförler Malatya’da depremzede kadın ve çocukların bakım ihtiyacını giderdi
‘Kız Kardeşlik Köprüsü ile Hayatı Yeniden Kuruyoruz’ çağrımıza cevap veren Dersim’de yaşayan kuaförler Malatya’da depremzede kadın ve çocukların öz bakım ihtiyaçlarını giderdi.

“Kız Kardeşlik Köprüsü ile Hayatı Yeniden Kuruyoruz” çağrımıza cevap veren Dersim’de yaşayan kuaförler Malatya’da bulunan Kadın Dayanışma Merkezinde depremzede kadın ve çocukların öz bakım ihtiyaçlarını giderdi.

Ekmek ve Gül’e teşekkür eden kuaför Nadir; “Öncelikle sizlere teşekkür ederiz bu katkılarınızdan dolayı. Sizlerin çağrısıyla buraya geldik. Sağ olsun ekip arkadaşlarım Nazım Bey, Gökhan Bey, Ozan Bey, Anıl Bey, Dilek Hanım ile birlikte geldik, çocukları gördük. Burada saç kesimlerini yaptık, kaş alımlarını gerçekleştirdik. Onlar da çok güzel bir şekilde karşıladılar bizi. Herkese teşekkür ediyoruz sizin de emeğinize sağlık. Burada ihtiyaç çok, diğer kuaför arkadaşlara da sesleniyoruz buradan, herkesi bekliyoruz” dedi.

‘ERKEKLERİN DE İHTİYACI VAR’

Erkeklerin de ihtiyaçları olduğunu belirten kuaför Anıl ise “Biz buraya gelmeden önce burada bu kadar ihtiyaca gerek olduğunu bilmiyorduk. Buraya geldik elimizden geldiğince burada erkeklerin de yardıma ihtiyacı var. Herkesin buraya yardım etmesini istiyoruz. Böyle bir projeye vesile olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

İlgili haberler
İzmir’de konteyner kentte yalnız yaşayan çoğu kadı...

İzmir depremin ardından Bayraklı konteyner kentte yalnız yaşayan kadın depremzedeler, 6 Şubat deprem...

AFAD, gönüllülerin kurduğu çadırları kaldırdı, dep...

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki çadırkentte, yetkililer Rotary Kulübü ve gönüllülerin kurdu...

AFAD, İskenderun'da çadırlarımıza el koydu: #Kızka...

AFAD, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde depo olarak kullandığımız çadıra, kadın- çocuk çadırlar...