Canan Tosun'un patronu Fatih Uygun tarafından darbedildiği görüntüler paylaşıldı
Balıkesir'de mermer fabrikasında çalışan Maden Mühendisi Canan Tosun’un, patronu Fatih Uygun tarafından darbedildiği anların görüntüsü paylaşıldı.

Balıkesir Marmara Adası'nda mermer fabrikasında çalışan Maden Mühendisi Canan Tosun’un, patronu Fatih Uygun tarafından darbedildiği anların görüntüsü paylaşıldı.

  

Fatih Uygun’nun Canan Tosun’u bıçakla kovalaması ve üzerine arabayı sürmesi de güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Canan Tosun koşarak uzaklaşırken, Fatih Uygun olduğu belirtilen kişi de bıçakla Canan Tosun'un peşinden koştuğu görülüyor. Canan Tosun, bir süre koştuktan sonra 2 kere yere düşüyor, bu arada Fatih Uygun araca binerek Canan Tosun’un üzerine doğru araba sürmesi de kameralara yansıyor. Diğer bir görüntüde Fatih Uygun kapıları tek tek kontrol edip, kilitlediği ve ardından Canan Tosun’un kaçtığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan anlardan birisi de Fatih Uygu'nun dayısı olduğu söylenen bir kişinin cama omuz atarak kırması ve Fatih Uygun'u durdurması da yer alıyor.

NE OLMUŞTU?
Marmara Adası’nda bir mermer ocağında çalışan Maden Mühendisi Canan Tosun’u saatlerce şiddete maruz bırakan, alıkoyarak tecavüzle tehdit eden ardından kaçan kadını bıçakla kovalayarak üzerine araba süren patronun oğlu Fatih Uygun, Tosun’un şikayetine rağmen serbest bırakıldı. Kolu kırılan ve vücudunun birçok yerinde darp izi bulunan Canan Tosun'un olayı sosyal medyada duyurması ve kamuoyu tepkisi üzerine Fatih Uygun gözaltına alındı. Canan Tosun, Fatih Uygun'un gözaltına alındığı bilgisini Ekmek ve Gül ile paylaşırken Uygun'un kamera görüntülerini keserek eksik biçimde jandarmaya teslim ettiğini, arabayı üzerine sürdüğü görüntülerin silindiğini ancak kendisinin o görüntüler için başvuruda bulunduğunu belirtti. Tosun, sosyal medya ve TMMOB Maden Mühendisleri Odasının tepkisi ve takibi sonrası Fatih Uygun'un gözaltına alındığını söyledi.

Kaynak: DHA

Fotoğraf: Canan Tosun'un paylaştığı videodan ekran görüntüsü

İlgili haberler
Canan Tosun'u şiddete maruz bırakan işverenin oğlu...

Maden mühendisi Canan Tosun patronun oğlu Fatih Uygun tarafından saatlerce şiddete uğradı, öldürülme...

Şiddet sistematik, devlet sessiz, kadınlar öfkeli

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü yaklaşıyor. Rakamlar k...

Rüzgârlar seni savurmasın: BİRLİK, MÜCADELE, DAYAN...

Her nerede ve nasıl girdiysek Mayıs ayına, işsizliğin kol gezdiği, işsiz kalma korkusunun yakamıza y...