Arnavutköy'de Serpil Gül sokak ortasında katledildi
Arnavutköy'de Serpil Gül iki yıldır boşanmaya çalıştığı Harun Gül tarafından sokakta katledildi.

Bugün Arnavutköy'de 4 çocuk annesi, 35 yaşındaki Serpil Gül, iki yıldır boşanma aşamasında olduğu Harun Gül tarafından sokak ortasında silahla başından vurularak öldürüldü. 

Eşini öldürdükten sonra başında bekleyen Harun Gül, polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı. Harun Gül'ün eşini vurduğu ve ardından gözaltına alındığı anlar kameraya yansıdı.

Boşanma aşamasındaki kocasından ayrı yaşayan Serpil Gül çocuklarını görmek için gittiği Arnavutköy'de çocuklarını görmesi engellendi. 

SOKAKTA ÖLDÜRDÜ

Sokağa kadar taşan tartışmada Serpil Gül'ün boşanmaya çalıştığı Harun Gül'den kaçarken ayağı takılarak düştüğü görüldü. Bu sırada bir el havaya ateş eden Harun Gül, ardından Serpil Gül'ü başından silahla vurdu. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Harun Gül'ün eşi Serpil Gül'ün başında beklediğini gördü. 

KATİL GÖZALTINA ALINDI

Harun Gül kendine ateş etmeye çalıştığı sırada polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı. Sağlık ekipleri Serpil Gül'ün hayatını kaybettiği kaydetti. Olay yerindeki incelemenin ardından anne Serpil Gül'ün cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.  

BİR AYDA 23 KADIN KATLEDİLDİ 

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformunun aylık raporuna göre temmuz ayında 23 kadın katledildi, 23 şüpheli kadın ölümü gerçekleşti. 2024'ün ilk 6 ayında ise 205 kadın öldürüldü, 117 kadın şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA