Aliağalı kadınlardan işçilere destek
Alıağalı kadınlar, Aliağa Belediyesinden işten çıkarılan ve direnişe geçen işçilere destek ziyaretinde bulundu.

Aliağa Belediyesinden işten çıkarılan işçilerin direnişlerinin 40. gününde Aliağalı kadınlar öğle yemeğinde işçilerle buluştu. Kendi hazırladıkları yemekleri getiren işçiler Aliağa Belediyesi işçileriyle birlikte sofra kurdu.

Aliağalı kadınlar adına konuşan Eren Saran, “Birleşmek bazen mekan ve zaman olarak uygun olmuyor ama inanıyoruz ki herkesin inancı bu mücadeleyle. Bizler ne yapabiliriz belediye işçileriyle, aşımızı, ekmeğimizi paylaşabiliriz dedik. Mücadelelerine destek verebiliriz. Bugün 40. gününe varan mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a sizi işten çıkarması için yetki vermiş kadınlar değiliz. Bizler, bu kenti daha doğru yönetmesi için belediye başkanlarına oy kullanan kadınlarız, gençleriz. Bu mücadelede yalnız değilsiniz, hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

İşçiler adına konuşan Doğanşah Aydın ise “En güzel günlerden biri bugün. Her şeyden önce emeğini döken kadın arkadaşlarımız bizi çok duygulandırdı. Bu dayanışmaları için çok teşekkür ederiz, bir kadın emeği varsa o mücadele çok daha değerlidir ve elbette başarıya ulaşacaktır. Bu mücadeleyi hep birlikte daha da büyüteceğiz” dedi.

İlgili haberler
Aliağa’da 8 Mart

Aliağa’da Emek ve Demokrasi Platformunun düzenlediği etkinliklerde bir araya gelecek.

Aliağalı Kadınlar’dan, belediye işçileri için daya...

Aliağalı Kadınlar işten atılan Aliağa Belediyesi işçileri için dayanışmaya çağırdı.

Aliağa Belediyesinden çıkarılan kadın işçiler: İşi...

Aliağa Belediyesinden çıkarılan kadın işçiler, yıllarca emek verdikleri belediyeden bir gecede çıkar...