1 buçuk yıldır polise şikayette bulunan kadın sosyal medya sayesinde sesini duyurdu
Bodrum’da 1 buçuk yıl boyunca N.Ş isimli erkek tarafından taciz ve tehdit edildiğini belirterek polise başvuran ve sonuç alamayan kadın sosyal medyadan sesini duyurdu, polis harekete geçti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oturan Tuğçe Ç. (21), sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır N.Ş. (46) tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirtti. Yaptığı şikayetlerde ise kendisine “temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı”nın belirtildiğini söyleyen Tuğçe Ç, sosyal medyada sesini duyurmasından sonra polise yaptığı son şikayet üzerine şüpheli N.Ş. gözaltına alındı. 

DHA’dan Selçuk Akbaş’ın haberine göre, Bodrum’da yaşayan Tuğçe Ç, kendisini rahatsız eden N.Ş hakkında pek çok kez şikayette bulunduğunu ancak N.Ş’nin sürekli serbest bırakıldığını ve kendisine “temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı” şeklinde açıklama yapıldığını ifade etti. Tuğçe Ç’nin sosyal medya hesabından “Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bir şey gelirse bu tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay 1,5 yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak her gün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey 2 kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum. Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Abileri Bodrum’a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler” şeklinde paylaşımda bulunmasının ardından bir kez daha Bodrum Emniyet Müdürlüğüne gitmesiyle çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli N.Ş.’nin kaldığı adresi tespit etti ve gözaltına aldı.

‘BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKACAK’
Tuğçe Ç, daha sonra yaptığı paylaşımında ise şüphelinin bugün adliyeye çıkarılacağını belirterek, “Şahıs bugün mahkemeye çıkacak. Tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olacak. Sizlerle de paylaşacağım, umarım her şey çok güzel olacak sayenizde” diye bilgi verdi.

Taciz suçlamasıyla gözaltına alınan N.Ş.’nin emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.


İlgili haberler
Muğla’da kadın cinayeti!

Muğla’da yaşayan Zeynep Şenpınar, milli boksör olduğu belirlenen bir erkek tarafından katledildi. Mu...

Pınar Gültekin’in katledilmesine kadınlardan tepki...

Kadınlar #PınarGültekin'in vahşice katledilmesine ve kadın katliamlarına karşı her yerde sokağa çıkt...

5 gündür haber alınamayan Pınar Gültekin'in cansız...

Günlerdir kayıp olan Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu.