Ankara'da anestezi doktoru hastasına cinsel saldırıda bulundu
Geçtiğimiz sene de başka bir hastayı taciz eden ve 16 ay tutuklu kalan anestezi doktoru İsa Özüm K., anestezi etkisindeki hastaya cinsel saldırıda bulundu.

Ankara’da bir kamu hastanesinde, anestezi doktoru İsa Özüm K. bir kadına cinsel saldırıda bulundu. Tele1’in hazırladığı habere göre ameliyattan sonra anestezi etkisinden çıkması için bekleyen kadının hareket edememesinden faydalanan İsa Özüm, kadına cinsel saldırıda bulundu.

Anestezi etkisi geçtikten sonra yaşadığını tanıdığı sağlık çalışanlarına anlatan kadın, yaşadığı şeyin bir cinsel şiddet olduğunu anlayınca şikayetçi oldu. İsa Özüm K., kadının narkoz etkisiyle kendisini suçladığını belirterek iddiayı yalanladı ancak kadın, iç çamaşırının iç kısmında eldiven pudrası olduğunu vurgulamıştı. Daha sonrasında saldırı anının görüntü kayıtlarına ulaşıldı.

SALDIRGANIN İLK VUKUATI DEĞİL

İsa Özüm K. geçtiğimiz yılın başında da bir hastaya taciz etmeye kalkışmış, bunun üzerine 16 ay tutuklu kalmıştı. Şimdi ise sanık hakkında ‘Kendini savunamayacak durumda olan kişiye karşı nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18 yıldan az olmamak şartlı hapis isteniyor.

İlgili haberler
Sağlık çalışanı kadınlar kadına yönelik şiddeti ko...

Eyüpsultan Devlet Hastanesinde sağlık çalışanı kadınlar, Avukat Songül Beydilli’nin katılımıyla kadı...

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hemşireye...

Hastanede 2 yıldır üstü örtülen pek çok taciz ve şiddet vakasının ardından, hastanede görevli sağlık...

Özel hastanede çocuk istismarı!

Gebze'de bulunan özel bir diş hastanesinde 14 yaşındaki bir çocuk doktorun tacizine uğradı. Tacizci...