Turan Karslı boşanma aşamasında olduğu Güler Karslı’yı katletti, kızını yaraladı
Kocaeli Körfez’de boşanma aşamasında olduğu Güler Karslı’yı öldüren Turan Karslı, kızını da yaraladıktan sonra intihar etti. Şiddet faili hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.

Kocaeli Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi’nde boşandığı eşi Güler Karslı’yı öldüren Turan Karslı, silahla kızını yaraladıktan sonra intihar etti. Komşularının verdiği bilgiye göre ayrılma kararı alan Güler Karslı 1 yıl önce Çamlıtepe Mahallesi’nde çocuklarının yanına taşınmış. Bu süre içinde Turan Karslı tarafından taciz edilen Güler, uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Turan Karslı’nın istediği zaman eve girip çıktığını anlatmış. Komşularının iddialarına göre boşanma davası süresince Güler 6 aylık polis koruması da almış, boşanma davası ise 3 gün önce sonuçlanmış.

‘MEMLEKETTE NE OLSA KADINLARIN BAŞINA GELİYOR’

Güler Karslı’nın iyi bir insan olduğundan bahseden bir diğer komşusu ise “Eğer koruması olsaydı böyle olur muydu, cinayet evin içinde işleniyor” diyerek kadınları şiddetten korumayan yetkililere tepki gösterdi. Sohbet ettiğimiz başka bir komşusu da “Sonumuz ne olacak yarın da bize yaparlar. Bu kadınlardan ne istiyorsunuz, kadınların suçu nedir diye sormazsa iktidar sürekli kadınlar öldürülecek. Adamlar ölmüyor ki sürekli kadınlar öldürülüyor. Memlekette ne oluyorsa kadınların başına geliyor” dedi.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül