Şiddet mağduru Dilek Göktaş: Çalışamıyorum, bakkala gidemiyorum
Antalya’da ayrıldığı Abdullah Oğuz’un sistematik şiddetine maruz kalan Dilek Göktaş, ‘Çalışamıyorum, bakkala gidemiyorum’ dedi. Göktaş kadınlara da çağrı yaptı: Birbirimizin nefesi olalım.

Antalya’da oturan ve 3 çocuk annesi olan Dilek Göktaş 9 senedir birlikte olduğu Abdullah Oğuz'la evini ayırdıktan sonra artan tehditler ve şiddet karşısında sesini sosyal medyadan duyurmaya çalıştı.

Birlikteliğinin son 1 buçuk yılında Abdullah Oğuz’un madde kullanmaya başladığını anlatan Göktaş, “Zaman zaman fiziksel şiddeti olurdu, hep düzeleceğini umut ederek devam ettim, fakat son yıllarda uyuşturucu madde kullanmaya başlayınca dengesi iyice bozuldu. Şiddet ve aldatma arttı. Kızıma zarar vermekle tehdit ederek beni yanında tutmayı bir süre başardı ama artık dayanacak gücüm kalmadı” dedi.

Erkeklerin maruz bıraktıkları şiddetten cezasızlıkla kurtulmalarının onları güçlendirdiğini düşünen Dilek Göktaş, artık hukukun işlemesi gerektiğini belirtti. Göktaş kadınlara da çağrı yaparak, “Bugün Dilek yarın Ayşe, Fatma olur. Birlik olalım, beraber olalım, kadın dayanışması gösterelim. Sesimize ses olalım, birbirimizin nefesi olalım” dedi.

Fotoğraf: DHA

İlgili haberler
Antalya’da tecavüz failine 16 yıl 9 ay hapis cezas...

Ç.Y. iş çıkışı taksi durağına gitmek için Murat Kaya'nın aracına bindi. Alıkonulan, tecavüze maruz k...

Çavuş tarafından darp edilen tarım işçisi Altın Er...

Çavuşun S.A. ve eşi tarafından darp edilen ve sol gözünü kaybeden tarım işçisi Altın Erdoğan 7 aydır...

Bu Nazgullar da ne ki kadınların gördüklerinin yan...

Mafya-devlet-sermaye çetesinin kirli ilişkileri tek tek ortaya serilirken, halka ama en çok da kadın...