Lise öğrencisi Helin göz göre göre katledildi
Pendik’te Helin Palandöken, Mustafa Yetgin tarafından öldürüldü, yanındaki iki arkadaşı ise yaralandı. Helin daha önce sosyal medyadan ‘Gizli sapığım var, sokağa çıkmaya korkuyorum’ demişti.

İstanbul Pendik’te 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin Palandöken 22 yaşındaki Mustafa Yetgin isimli erkek tarafından pompalı tüfekle vurularak katledildi. Pendik Güzelyalı tren istasyonunda meydana gelen olayda Helin Palandöken’in yanındaki iki arkadaşı Cemil Yıldız (17) Deniz Morsümbül (17) ise yaralandı.

Mustafa Yetgin’in sosyal medyadan Cemil Yıldız’la tartıştığı ve bunun üzerine Güzelyalı tren garına randevulaştıkları kaydedildi. Palandöken ve Morsümbül’le birlikte randevuya giden Cemil Yıldız, Mustafa Yetgin ile tartışmaya devam etti. “Benim kız arkadaşımla nasıl çıkarsın” diye bağıran Yetgin yanında getirdiği pompalı tüfeği Yıldız’a doğrultup ateşledi. Yıldız bacağından yaralanıp yere yığıldı. 

Helin Palandöken ile Deniz Morsümbül, Yetgin’e “Ne yapıyorsun sen” diyerek engel olmak istedi. Bunun üzerine silahı yeniden doğrultan Yetgin, Palandöken’i başından vurarak öldürdü, Morsümbül’ü ise yaraladı.

Helin Palandöken'in daha önce sosyal medyada kendisini taciz eden birisinin olduğunu, sokağa çıkmaya korktuğunu söylediği ortaya çıktı.


İlgili haberler
Yakılarak öldürülen Sibel için hâlâ adalet yok

Geçen yıl Buca’da bir binanın zemin katında çıkan yangın söndürüldükten sonra baza içinde bir kadın...

Abdullah Çakıroğlu’nun avukatı, Çakıroğlu’ndan far...

Ayşegül Terzi’ye otobüste tekme atan Çakıroğlu’ya verilen cezaya avukatı tarafından itiraz edildi. A...

Erdoğan’ın sözlerine kadınlar tepkili: Bu zihniyet...

Müftülere nikah yetkisi veren yasa tasarısına ilişkin Erdoğan’ın “İsteseniz de istemeseniz de Meclis...